Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
6. 12. 2016,
6.54

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Natisni članek

Brad Pitt Angelina Jolie

Torek, 6. 12. 2016, 6.54

6 let, 6 mesecev

Brad mora še vedno hoditi na testiranja za droge

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68
Angelina Jolie Brad Pitt | Foto Reuters

Foto: Reuters

Angelina Jolie je na sodišče vložila nekatere papirje, ki razkrivajo vsebino pravno nezavezujočega dogovora med njo in Bradom Pittom glede skrbništva nad otroki.

Dokumenti, ki jih je Angelina vložila 2. decembra in jih je pridobila revija People, razkrivajo, da ima Angelina primarno skrbništvo nad mladoletnimi otroki, Brad pa bo imel še naprej dogovorjena srečanja z otroki pri terapevtu. Poleg tega o Bradovih obiskih odloča psiholog, Brad pa mora sodelovati v individualnih in skupinskih terapijah najmanj enkrat na teden. Brad mora tudi opraviti nenapovedane teste za droge in alkohol najmanj štirikrat na mesec.

Dogovor je enak kot tisti, ki ga je med preiskavo domnevnega incidenta na letalu 14. septembra - Brad je bil pozneje sumov, da je bil nasilen do sina Maddoxa, opran - predlagala socialna služba.

Angelina trdi, da ni ona tista, ki Bradu preprečuje, da bi večkrat videl otroke. | Foto: Cover Images Angelina trdi, da ni ona tista, ki Bradu preprečuje, da bi večkrat videl otroke. Foto: Cover Images Razkrila informacije o otrocih

Viri so za People povedali, da se ni nič spremenilo od oktobra, ko je nekdanji par dosegel začasni dogovor o skrbništvu nad šestimi skupnimi otroki, da ni bil dosežen noben pravno zavezujoč dogovor ter da Angelinina vložitev dokumentov nima nobenega pravnega namena.

Odvetnik za družinsko pravo Steve Mindel je za People dejal, da je "zelo nenavadno, da je vložila te dokumente na sodišče iz dveh razlogov. Prvi je, da si zvezdniki večino časa želijo anonimnost. Drugi razlog so njeni otroci. Zdaj, ko je vložila dokumente, bodo ljudje izvedeli več informacij o njenih otrocih: kje so, kakšni so njihovi urniki in tako naprej. Glede na njihovo bogastvo je zasebnost zelo pomembna za njihovo varnost," je povedal in dodal, da je z vložitvijo dokumentov igralka svojemu nekdanjemu partnerju sporočila, da si želi ločitev bolj na očeh javnosti kot ne.

V Angelininem taboru so poudarili, da ni ona tista, ki Bradu preprečuje, da bi videl otroke. "To ni bila njena odločitev. Sledila je nasvetu terapevta," je povedal vir.

Ne spreglejte