Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
16. 2. 2017,
17.46

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43

Natisni članek

ločitev Angelina Jolie Brad Pitt

Četrtek, 16. 2. 2017, 17.46

6 let, 7 mesecev

Brad je grozil Angelini

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43
Brad Pitt, Angelina Jolie | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Novinar in filmski ustvarjalec, ki načrtuje dokumentarec o Bradu Pittu in Angelini Jolie, je razkril nekatere podrobnosti o njunem slavnem razmerju in predvsem njegovem koncu.

Ian Halperin je za revijo OK! Magazine spregovoril o svojem nastajajočem dokumentarcu. Pravi, da Angelina obžaluje lansko septembrsko javno naznanitev ločitve: "Dejstvo je, da sta oba že dolgo časa želela končati razmerje. Angelina ni hotela oditi potihoma, a odločitev, da javno spregovori o ločitvi, je morda največja napaka, ki jo je naredila. Doživela je velik odpor, zaradi česar obžaluje svojo odločitev o razkritju ločitve javnosti."

Halperin trdi, da se je par razšel leta 2015 in da je bil najprej Brad tisti, ki je hotel javnost obvestiti o tem, da nista več skupaj. "Angelina se je bala tega, da bo Brad obvestil javnost. Dva meseca pred njeno odločitvijo o vložitvi zahteve za ločitev je šestkrat grozil, da bo javno končal njuno razmerje. Bila je prestrašena in želela ga je prehiteti z javno objavo," trdi Halperin, ki je leta 2009 napisal uspešnico Brangelina: Nerazkrita zgodba Brada Pitta in Angeline Jolie. Avtor dokumentarca o paru je prepričan, da bodo gledalci presenečeni nad tem, kako zelo neusklajena sta bila Brad in Angelina.

Njuna romanca je bila vse prej kot popolna. | Foto: Reuters Njuna romanca je bila vse prej kot popolna. Foto: Reuters

Angelina je septembra lani sporočila odločitev, ki je šokirala svet, in sicer da je njune nekoč (na videz) popolne romance konec. Z Bradom sta se poročila dve leti prej, potem ko sta bila pred tem v zvezi deset let. Skupaj imata šest otrok, po napovedi ločitve pa je predvsem Angelina začela v javnosti prati umazano perilo ter poskušala Brada očrniti z obtožbami, da je verbalno in fizično zlorabljal otroke.

Uradna preiskava je oprala Bradovo ime in igralec se je po nekaj mesecih skrivanja pred javnostjo januarja pojavil na podelitvi zlatih globusov. Njegovi igralski kolegi so ga sprejeli z navdušenim aplavzom, Angelina pa se od napovedi ločitve še ni pojavila na kakšni uradni prireditvi.

Ne spreglejte