Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
17. 10. 2016,
9.38

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

Natisni članek

Brad Pitt Angelina Jolie telesni stražar otroci

Ponedeljek, 17. 10. 2016, 9.38

6 let, 6 mesecev

Brad in Angelina sta se bala, da bosta morala plačati odkupnino za svoje otroke

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90
angelina jolie, brad pitt | Foto Cover Image

Foto: Cover Image

Brad Pitt in Angelina Jolie sta se bala, da bodo ugrabili njune otroke in zahtevali odkupnino, je razkril moški, ki je leto in pol delal kot telesni stražar za slavni nekdanji par.

Mark Billingham je nekdanji član britanske vojske, ki je za britanski tabloid The Sun spregovoril o tem, kako je leto in pol delal kot vodja varnostnikov za Brada in Angelino. "Njuna največja skrb je bila, da bi ugrabili otroke. Za denar je šlo," je razkril in dodal, da sta zvezdnika sprejela številne ukrepe, s katerimi sta želela preprečiti, da bi otroke ugrabili.

Brad in Angelina sta mu tako zelo zaupala, da se je močno zbližal z zvezdniškim klanom, s katerim je praktično živel skupaj, in je lahko otroke sam odpeljal, kamorkoli je hotel. Do vseh pa niti približno nista bila tako zelo zaupljiva, saj sta veliko pozornosti namenila temu, komu dovolita, da se je približal otrokom: "Tudi kadar sem želel povečati obseg varnostnega osebja, jim nista dovolila, da bi se približali otrokom. Novi stražarji so lahko na otroke pazili od daleč, niso pa se jih smeli dotakniti," je povedal.

Večina telesnih stražarjev se otrok sploh ni smela dotakniti. | Foto: Cover Images Večina telesnih stražarjev se otrok sploh ni smela dotakniti. Foto: Cover Images

​Billingham trdi, da je z otroki – 15-letnim Maddoxom, 12-letnim Paxom, 11-letno Zaharo, desetletno Shiloh ter osemletnima dvojčkoma Vivienne in Knoxom – preživel tako veliko časa, da je imel občutek, kot da je njihov neuradni oče.

Nekdanji telesni stražar je razkril še, da je dal aretirati Angelininega zalezovalca, ki ji je sledil po več državah, ter da je Brad potreboval več zaščite kot njegova žena: "Ljudje jo imajo radi, njega pa sovražijo."

Po letu in pol je Billingham, ki ima tudi sam šest otrok, službo pri slavnem paru pustil, ker ni imel več časa za svoje zasebno življenje. Billingham, ki ga je ločitev para presenetila, je dejal, da je bila skrb za varnost zvezdnikov zagotovo težja kot njegovo službovanje v vojski.

"Brad ne bi zdržal"

Nekdanji telesni stražar bo v prihodnje sodeloval v novi resničnostni oddaji, v kateri se bo 25 civilistov v džungli v Ekvadorju lotilo testov, ki jih morajo med urjenjem prestati vojaki. "Brad ne bi dolgo zdržal, ker ne bi imel nobene kreme, s katero bi se lahko mazal po obrazu. Bilo bi preveč preznojeno in neudobno zanj. Preveč je lep!" 51-letni Billingham ne skriva, kaj si misli o 52-letnem Pittu. "Angie pa bi zmogla. Verjetno bi bila edina, ki bi ostala do konca," je prepričan.

Ne spreglejte