Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
1. 12. 2016,
17.36

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

Natisni članek

Brad Pitt Angelina Jolie posvojitev Maddox Jolie Pitt Pax Jolie Pitt

Četrtek, 1. 12. 2016, 17.36

6 let, 6 mesecev

Bojita se, da jima bodo vzeli posvojena sinova

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68
Brad Pitt, Angelija Jolie, Maddox Jolie Pitt | Foto Reuters

Foto: Reuters

Že tako umazana ločitvena drama Angeline Jolie in Brada Pitta, ki se borita za skrbništvo nad skupnimi otroki, bi lahko doživela nepričakovan preobrat, zaradi katerega bi ostala brez sinov Maddoxa in Paxa.

Medtem ko se Brad in Angelina prek odvetnikov borita za skrbništvo, bo po poročanju ameriškega tabloida Radar Online biološka mama 13-letnega Paxa morda kmalu izpuščena iz zapora ter si želi biti združena s sinom, biološka mama domnevno osirotelega Maddoxa pa naj bi bila živa.

Pax je bil star tri leta, ko ga je Angelina leta 2007 posvojila v sirotišnici v Vietnamu. Prostovoljec v sirotišnici zdaj trdi, da je njegova biološka mama Pham Thu Dung tik pred tem, da jo izpustijo iz zapora in želi sina dobiti nazaj. Prostovoljec je za Radar pojasnil, da je večina staršev otrok v njihovi sirotišnici v zaporih, ko pa jih izpustijo, pa le redki svojih otrok ne zahtevajo nazaj.

Hkrati so se pojavili pomisleki, ali je biološka Maddoxova mama res mrtva. Agentka Lauryn Galindo, ki je sodelovala pri posvojitvi zdaj 15-letnika, je bila prevarantka, saj je uredila številne posvojitve otrok, za katere se je izkazalo, da sploh niso sirote. Skupina za pravice otrok, ki preiskuje Galindo, meni, da je Maddoxova obubožana mama sina prodala za sto dolarjev.

Poleg Maddoxa in Paxa sta Brad in Angelina posvojila še Zaharo ter imata tri biološke otroke: Shiloh, Knoxa in Vivianne. | Foto: Cover Images Poleg Maddoxa in Paxa sta Brad in Angelina posvojila še Zaharo ter imata tri biološke otroke: Shiloh, Knoxa in Vivianne. Foto: Cover Images

Zaradi možnosti, da ostaneta brez sinov, sta Brad in Angelina prestrašena, je za Radar povedala oseba, ki naj bi bila seznanjena s situacijo: "Vse, kar vesta o Paxu, je, da je prišel v sirotišnico, ko je bil star dva dni, potem ko je njegova mama Pham pobegnila iz bolnišnice. Glede Maddoxa sta se zanašala na besedo Galinde. Če bo Paxova mama zahtevala sina nazaj, kot vsi pričakujejo, da bo, bi to lahko opogumilo Maddoxove starše, da tudi oni zahtevajo sina nazaj."

Ne spreglejte