Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Torek,
6. 12. 2016,
11.01

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

1

Natisni članek

Severina sin

Torek, 6. 12. 2016, 11.01

6 let, 7 mesecev

Bivši še naprej obtožuje Severino

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

1

Srbski poslovnež Milan Popović vztraja, da je njegova nekdanja partnerica, hrvaška pevka Severina, slaba mama njunemu sinu in da ga zanemarja.

 

It's the most beautiful time of the year ❤ #december #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Za srbski Blic je 50-letni Popović izjavil, da je bil štiriletni Aleksandar povsem zanemarjen in bolan, zaradi česar je vložil kazensko prijavo. Ker je bil otrok zapuščen, se je Popović na lastno odgovornost odločil, da bo sina zadržal, dokler se ne pozdravi. Ko sem ga vrnil, je bil kot nov, je še dejal.

Bogataš pravi, da je Severina ves čas vedela, kje je njun sin. Splitski pevki ga ni vrnil deset dni. Hrvaška estradnica ga je zato prijavila policiji, saj je kršil sodno odločitev o videvanju in predaji sina. Popović je zaradi prijave na policiji po lastnih besedah preživel tri ure.

Kazenska prijava zaradi zanemarjanja

Popović pravi, da proti Severini ni vložil nobene tožbe. "Za zdaj sem vložil le kazensko prijavo zaradi zanemarjanja otroka, eno na Hrvaškem, drugo v Srbiji, ker je tudi poleti zanemarila otroka," je za Blic dejal Popović. Dodal je, da ima v Zagrebu na sodišču dve zadevi, za kateri pa pravi, da nista usmerjeni proti pevki. V prvem primeru gre za zahtevo, da se natančno določi, kaj pomeni skupno skrbništvo, v drugem pa za zahtevo, da bi deček živel z njim.

 

My 🌎 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Ja pa vložil nekaj tožbi proti Severininemu možu, 29-letnemu Igorju Kojiću, in njegovemu očetu, srbskemu pevcu Draganu Kojiću. "V tožbi zahtevam, da se mu prepove objavljanje fotografij mojega sina na družbenih omrežjih, kjer ga izkorišča za samopromocijo. Proti Severininemu tastu pa sem tožbo vložil zaradi ogrožanja Aleksandrove varnosti, saj ga je ponoči neprivezanega vozil v avtomobilu," je pojasnil. Trdi, da so Severina in njeni odvetniki policiji ter socialni službi podali več kot 200 prijav proti njemu.

"Skuša diskreditirati Severino"

"Milan skuša diskreditirati Severino kot mamo, da bi se izvlekel iz težav, v katerih se je znašel, ker sina ni vrnil deset dni," pa je za hrvaške medije povedal vir blizu pevki.

Popović je prejšnji teden izjavil, da je Severina izginila neznano kam, kmalu zatem pa se je pevka z možem in sinom pojavila v središču Zagreba.

Ne spreglejte