Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
5. 12. 2016,
18.23

Osveženo pred

7 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

Elizabeth Hurley otroci Hugh Grant Jon Stewart Julia Roberts Twitter Sandra Bullock Drew Barrymore Renee Zellweger

Ponedeljek, 5. 12. 2016, 18.23

7 let, 4 mesece

"Bil sem zloben, star 50-letnik"

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
Hugh Grant | Foto Reuters

Foto: Reuters

Angleškega igralca Hugha Granta poznamo predvsem po njegovih simpatičnih vlogah v romantičnih komedijah, a v resničnem življenju ni bil nič kaj prijetna oseba. Dokler niso prišli otroci.

Ko je dobil otroke, se je po lastnih besedah Hugh spremenil iz zlobnega, starega 50-letnika v prijetno osebo. Že v preteklosti je večkrat priznal, da je bil zloben in težaven, pravi egomanijak, ki je imel težave na snemanjih: "Zagotovo sem sovražil igralce in - še pomembneje - oni so sovražili mene." Med Hughove številne soigralke spadajo tako velike hollywoodske zvezde, kot so Julia Roberts, Sandra Bullock, Renee Zellweger in Drew Barrymore.

Danes 56-letni igralec, ki je bil dolga leta v zvezi z igralsko kolegico in modelom Elizabeth Hurley, ima štiri otroke.

Očetovstvo je prvič okusil septembra 2011, ko se mu je rodila hčerka Jessica. Njena mati je Tinglan Hong, s katero je imel Hugh bežno razmerje. Septembra 2012 mu je švedska televizijska producentka Anna Eberstein rodila sina Johna, v začetku leta 2013 pa je Hugh razkril, da je še tretjič postal oče. Dobil je sina Felixa, njegova mama pa je Tinglan Hong. Svojega četrtega otroka, hčerko, je dobil decembra 2015, njegova mati pa je Ebersteinova. V samo štirih letih je tako kar štirikrat postal oče.

Ena velika nadloga

Da Hugh vsaj pred rojstvom otrok ni bil najbolj prijetna oseba, je pred leti potrdil ameriški televizijski voditelj in igralec Jon Stewart. Nekdanji voditelj satirične informativne oddaje Daily Show je Granta gostil leta 2009, kasneje pa ga označil za najmanj zaželenega gosta in tirana. Dejal je, da je bil angleški igralec "grozljiv, prepiral se je z vsemi in zaradi vsega. On je res ena velika nadloga," je Stewart pred leti razkril v intervjuju.

Grant je tedaj v odzivu na presenečenje številnih priznal, da ima Stewart prav. "Moja temna stran je leta 2009 zmagala. Neopravičljivo. Jon Stewart je naredil prav, ko me je razglasil za nezaželenega gosta," se je pokesal na Twitterju.

Ne spreglejte