Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sobota,
15. 10. 2016,
6.48

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,33

Natisni članek

ločitev otroci Angelina Jolie Brad Pitt

Sobota, 15. 10. 2016, 6.48

6 let, 6 mesecev

Nore govorice o Brangelini

Angelina skupaj z nekdanjo ljubico in na drogah?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,33
Brangelina | Foto Reuters

Foto: Reuters

Norim govoricam o Bradu Pittu in Angelini Jolie kar ni videti konca. Po poročanju enega tabloida ima Angelina že novo ljubezen, vrnila naj bi se v objem nekdanje ljubimke.

Angelina je tudi v času zakona z Bradom ostala v stiku s svojo nekdanjo ljubico, modelom Jenny Shimizu. Nekaj tednov po novici, da se ločuje od Brada, je Angelina Jenny poklicala in ji povedala, kaj se dogaja, nekdanji ljubimki pa sta se nato zbližali, poroča Radar Online.

Jenny in Angelina sta se spoznali med snemanjem filma Foxfire, ki je na filmska platna prišel leta 1996. Zapletli sta se v romantično razmerje, Angelina pa je leta 2003 priznala, da je biseksualna.

Angelina se je po pisanju tabloidov po ločitvi zatekla tudi k drogam, s katerimi lajša bolečino.

Ločitve sploh ne bo?

Brad, ki je pred dnevi prvič od novice o ločitvi videl nekatere od svojih šestih otrok, in Angelina naj bi prav zaradi pritiska otrok razmišljala o tem, da dasta svojemu zakonu še eno priložnost. Odvetniki za zdaj še zakoncev so se pred dvema tednoma dogovorili o začasnem skrbništvu nad otroki, ki velja do 20. oktobra in po katerem mora cela družina obiskovati terapevta.

Je res še kaj upanja za nekoč zlati hollywoodski par? | Foto: Getty Images Je res še kaj upanja za nekoč zlati hollywoodski par? Foto: Getty Images

Otroci – 15-letni Maddox (Angelina ga je posvojila leta 2002 v Kambodži, ko je bil star le nekaj mesecev), 12-letni Pax (Brad in Angelina sta ga posvojila leta 2007), 11-letna Zaharo (posvojila sta jo leta 2006) in njuni biološkimi otroki, desetletna Shiloh ter osemletnima dvojčka Knox in Vivienne – so izredno razburjeni in ne razumejo, zakaj sta njuna starša nenadoma ločena ter nenehno nagovarjajo Angelino, naj vzame njihovega očeta nazaj, tako da bodo ponovno družina, kakršna so bili, preden je po dveh letih zakona 19. septembra vložila zahtevo za ločitev.

Tega si želi tudi Brad, ki ga je policija oprala suma, da je bil fizično in verbalno nasilen do najstarejšega sina, in ki še vedno ljubi svojo ženo.

Ne spreglejte