Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
10. 8. 2017,
6.54

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

Natisni članek

Brad Pitt Angelina Jolie ločitev

Četrtek, 10. 8. 2017, 6.54

6 let, 7 mesecev

Angelina odpovedala ločitev od Brada?!

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90
angelina jolie, brad pitt | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Slabo leto dni po tem, ko je šokirala svet in svojega moža Brada Pitta ter vložila zahtevo za ločitev, naj bi imela Angelina Jolie velike dvome o pravilnosti te svoje poteze.

Ameriška revija Us Weekly se sklicuje na več virov, ki pravijo, da je igralka še vedno zelo zaljubljena v očeta svojih otrok.

Po letih prepirov je Angelina ločitev videla kot nov začetek. Brada je med ločitvijo skušala prikazati kot slabega človeka, zvezdnik pa ima zaradi obtožb o (nikoli dokazani) zlorabi omejen dostop do njunih šestih otrok.

Maja je Brad v reviji GQ spregovoril o svojem boju z alkoholizmom (alkoholu se je po novici o ločitvi po lastnih besedah povsem odpovedal) in priznal, da ni bil vedno najboljši oče svojim otrokom in partner Angelini. Ta se je vmes nekoliko omehčala, k čemur je pripomogla Bradova odločenost, da se izboljša, in spoznala, da ga pogreša, zato zdaj - tako poroča Us Weekly - obžaluje svojo odločitev, da vloži zahtevo za ločitev.

Vzela bi ga nazaj

Skupaj sta bila 12 let. | Foto: Getty Images Skupaj sta bila 12 let. Foto: Getty Images Igralka naj bi svojim prijateljem zaupala, da bi Brada vzela nazaj, "če bi pokazal, da je predan vzgajanju družine". Da se je odpovedal alkoholu, je bil prvi korak v pravo smer. "Streznil se je, da bi jo skušal pridobiti nazaj. Vedel je, da ima težavo, ki jo mora rešiti. In to je vse, kar je ona želela," je povedal vir.

Niti 53-letni Brad niti 42-letna Angelina v zadnjih mesecih nista naredila nobenih novih pravnih korakov naprej v ločitvenem postopku. "Vsi mislijo, da bosta končala skupaj. Ločitev je preklicana. Ne bi bilo presenečenje, če bi sporočila, da je ločitev preklicana in da bosta skušala rešiti zakon," je dodal vir, ki naj bi bil blizu Angelini.

Za Daily Mail pa je vir povedal, da se je ločitveni postopek upočasnil, a da ni odpovedan. Nekdanji par shaja zaradi svojih otrok, je dejal vir za britanski medij.

Ne spreglejte