Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
21. 10. 2016,
8.41

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Natisni članek

Brad Pitt Angelina Jolie Jon Voight

Petek, 21. 10. 2016, 8.41

6 let, 7 mesecev

Angelina besna na svojega očeta

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60
bill pitt, jane pitt, brad pitt, pax, maddox, shiloh | Foto Cover Image

Foto: Cover Image

Brad Pitt je po več kot mesecu dni le videl svojega najstarejšega sina Maddoxa, ki naj bi ga verbalno in fizično napadel. Oče in sin sta bila skupaj pri terapevtu.

Brad in 15-letni Maddox naj bi se na poletu iz Francije v ZDA 14. septembra zapletla v spor, nato naj bi se tudi prerivala. Incident preiskuje zvezni preiskovalni urad. Na Bradovem prvem srečanju z otroki Maddoxa ni bilo, saj ni želel videti očeta, v sredo pa sta se le sestala, a ob prisotnosti terapevta. Obiski pri terapevtu so del dogovora, ki so ga odvetniki Brada in Angeline sklenili glede Bradovih stikov z otroki.

Maddoxa je Angelina posvojila leta 2002, preden je spoznala Brada. Maddox na prvo srečanje z Bradom ni želel in je raje ostal z Angelino. Ker je starejši od 14 let, lahko po kalifornijski zakonodaji sam odloča, s katerim od staršev bi raje živel. "Ne vidi se kot Bradov sin," je povedal vir. Brad je Maddoxa, ki ga je Angelina posvojila v Kambodži, uradno posvojil leta 2006.

Angelina skuša očrniti Brada

Več ameriških tabloidov poroča, da je zgodbo o Bradovem domnevnem nasilju nad Maddoxom ter njegovem domnevnem pitju in zlorabi drog v medije dal tabor Angeline, ki želi očrniti 52-letnega igralca, preden se začne boj za skrbništvo nad otroki. Nekdanji par ima poleg Maddoxa skupaj še 12-letnega Paxa, 11-letno Zaharo, desetletno Shiloh ter osemletna dvojčka Knoxa in Vivienne.

Angelino je njen oče v preteklosti označil za norico, nato sta s pomočjo Brada zgladila odnos, ki pa se ponovno krha. | Foto: Getty Images Angelino je njen oče v preteklosti označil za norico, nato sta s pomočjo Brada zgladila odnos, ki pa se ponovno krha. Foto: Getty Images

Po poročanju revije Us Weekly je Brad našel zaveznika v Angelininem očetu, igralcu Jonu Voightu. Brad in Jon sta si blizu, vse odkar sta z Angelino pred 12 leti postala par, igral je tudi pomembno vlogo pri tem, da sta igralka in njen oče zgladila svoja nesoglasja in se ponovno začela pogovarjati. Zdaj pa je 41-letna Angelina ponovno besna na 77-letnega očeta, ker se ta za njenim hrbtom pogovarja z njenim (za zdaj še) možem.

"Res je jezna na svojega očeta. Zelo jo moti, da se pogovarja z Bradom. Angelina govori z očetom, a ne pogosto in mu ne pove skoraj nič, ker mu ne zaupa," je za revijo povedal neimenovani vir iz igralkine bližine.

Ne spreglejte