Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Aleksandar Mićić

Sobota,
27. 8. 2016,
17.31

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

1

Natisni članek

MOL Ljubljana Predlagaj županu

Sobota, 27. 8. 2016, 17.31

6 let, 6 mesecev

Predlagaj županu

Siolova vprašanja pomagala postaviti avtobusno postajališče

Aleksandar Mićić

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

1

Postajalisce Kozarje potnica | Foto V Kozarjah se dogaja/Facebook

Foto: V Kozarjah se dogaja/Facebook

Poškodovano postajališče v Kozarjah je več kot leto dni čakalo na popravilo. Po vprašanjih, ki smo jih naslovili na MOL, so zadevo uredili v nekaj dneh.

Kozarje v Ljubljani imajo svoj profil na Facebooku, kjer opisujejo težave, ki težijo njihove krajane. Ena izmed teh je bilo tudi avtobusno postajališče, saj se je ob prometni nesreči, ki se je zgodila pred več kot letom dni, porušilo.

Leto dni dopisovanj in prošenj

"Dobro leto je minilo od prometne nesreče na Cesti na ključ, v kateri je bilo poškodovano postajališče avtobusa št. 51 Gasilski dom Kozarje v smeri centra Ljubljane, in sicer je bil nadstrešek poškodovan do take mere, da je bil odstranjen. Kljub številnim dopisom, telefonskim pogovorom, zaprosilom, pojasnjevanjem, kako hudo je na dežju ali vročini čakati na avtobus, v tem letu krajani Kozarij nismo uspeli doseči, da bi se nadstrešek popravil ali postavil nov. Vzrok za to nam ni čisto jasen. Kljub izredno ljubeznivim sogovornikom na MOL, MZI, DRSI in LPP imamo krajani občutek, da gre za začaran krog, iz katerega ni izhoda. Država nas napotuje na mesto, mesto nas napotuje na državo, oboji nas napotujejo na LPP, LPP ... Rdečo nit glede pristojnosti smo že povsem izgubili," so na svojem profilu zapisali krajani Kozarij. Ob tem so se spraševali, kdaj bo postajališče spet postavljeno.

Po 11 dneh postajališče postavljeno

Enako vprašanje smo posredovali tudi iz našega uredništva. Čez 11 dni smo dobili odgovor Oddelka za gospodarske dejavnosti in promet MU MOL: "Začasno postajališče se že ureja. V petek je bil narejen temelj, na katerega bo postavljena nadstrešnica."

Ob našem obisku naslednji dan je bilo postajališče že postavljeno.

Nova avtobusna postaja Kozarje | Foto: Matej Leskovšek Nova avtobusna postaja Kozarje Foto: Matej Leskovšek

Mogoče je malo samovšečno, ampak vseeno smo veseli, da so krajani Kozarij po našem posredovanju vprašanj le dobili svoje avtobusno postajališče, za katero so prosili več kot leto dni. Če imate tudi vi predlog ali vprašanje za svojega župana oz. županjo, nas o tem obvestite na predlagajzupanu@tsmedia.si.
Ne spreglejte