Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 9. 2011,
17.47

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 2. 9. 2011, 17.47

7 let, 12 mesecev

"Sem prodajalka užitkov, temu ne bi rekla prostitucija"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Danes 32-letna bodoča magistrica zadnja štiri leta ponuja spolne storitve. Kot sama pravi, ji je žal, da ni začela že pri 20 letih, saj bi bila zdaj že preskrbljena.

Ali ste bili v prostitucijo prisiljeni oziroma zakaj ste se odločili za ta posel? Ne, nisem bila prisiljena, je pa res, da si pred leti nisem predstavljala, da se bom preživljala na tak način. Mi je pa danes žal, da se nisem začela s prostitucijo ukvarjati že pri 20 letih, ker bi bila že preskrbljena. Moja pot se je začela tako, da sem opravila tečaj masaže in prišla na razgovor za delo k starejši gospe v salon za Bežigradom, kjer naj bi opravljala samo masaže, pa se je izkazalo, da ljudje (stranke) v sobi želijo mnogo več. Torej za klasično masažo so plačali njej, v sobi pa so za vrhunec doplačali, kolikor so sami želeli. Punce, bilo nas je pet, smo dobivale po 10 ali celo samo 5 evrov. Zaradi tega sem se počutila tako ponižano, da sem isti dan v solzah odšla od nje. Po nekajkratnih poskusih za delo maserke se je povsod izkazalo, da ne izvajajo klasičnih masaž, zato potrebujejo erotično maserko. Tako se je moja pot prostitutke začela popolnoma samostojno. Ali je to vaš edini vir preživetja? Edini vir preživetja, saj nimam časa za druge stvari. To delo mi vzame ves čas in pravzaprav toliko energije, da bi se težko ukvarjala še s čim drugim. Kakšne storitve ponujate in po kakšni ceni? Ponujam masažo z vrhuncem, stane 60 evrov, oralno masažo po 80 evrov in seks za 100 evrov. Traja pa največ 40 minut. So tudi stranke, ki si želijo dominantno gospodarico, in tudi njim ustrežem, je pa cena malo višja, okoli 150 evrov, odvisno od strankinih želj.

Kje obratujete?

Obratujem v dvosobnem najemniškem stanovanju v Šiški. Eno sobo imam za delo, druga pa je zasebna oziroma moja, kamor stranke ne stopijo, tako imam vsaj malo ločeni zasebno življenje in delo.

Kakšne so vaše stranke (starostno, izobrazbeno, narodnostno)?

Starostno težko opredelim, ker pridejo tudi mladi fantje od 25 let pa do 55 ali 60 let. Kar zadeva izobrazbo, ne vem, ker jih ne sprašujem, sami pa neradi govorijo o sebi zaradi diskretnosti. So pa zagotovo premožnejši, pridejo pa tudi znani ljudje, ki pa mi zaupajo, saj nikoli ne govorim o imenih.

Kolikšen je vaš povprečen zaslužek na mesec? Na dan zaslužim med 400 in 500 evri, torej na mesec nekje med 8.000 in 10.000 evrov.

Koliko ste stari in kdaj ste se začeli ukvarjati s prostitucijo? Stara sem 32 let, s tem se ukvarjam oziroma preživljam že štiri leta. Temu, kar jaz delam, niti ne bi rekla prostitucija, ampak prodajanje ljubezni in užitkov, saj gredo ljudje oziroma moje stranke od mene zadovoljne in zadovoljene, torej se na vseh področjih počutijo bolje, saj imajo urejeno spolno življenje. Moram pa poudariti, da prihajajo tudi ljudje, ki si želijo samo družbe in pogovora, plačajo pa toliko, kot stane erotična masaža.

Kakšna je konkurenca?

Če bi želela govoriti o konkurenci, jo je v Sloveniji zelo veliko, ker dekleta svoje usluge zaračunavajo tudi po 40 evrov. Sama imam svoje stranke, ki prihajajo redno vsak teden, tako da se skorajda nikjer več ne oglašujem, sicer pa vem, da je vsak dan več deklet, ki si najemajo stanovanja, ali pa takšnih, ki svoje storitve ponujajo v avtu. Na portalu, kjer se oglašujejo dekleta, se vsak dan pojavi kakšna nova številka.

Ali imate zvodnika?

Nimam zvodnika, ker se mi zdi trapasto, da mu dajem polovico svojega zaslužka, zato da on meni plačuje najemnino za stanovanje in kupi telefon na bencinski črpalki. Ga pa tudi ne potrebujem, kot sem že omenila, imam svoje stranke in ne jemljem novih.

Ali veste, kolikšen delež zaslužka sicer vzame zvodnik?

Dekleta, ki imajo zvodnike ali zvodnice, jih plačujejo od 40 do 50 odstotkov storitve ali pa približno 60 evrov na dan, ne glede na to, koliko strank imajo tisti dan.

Ali imate prijavljeno "obrt" ali delate na črno?

Nimam prijavljene obrti, ker ne vem, pod kaj bi jo lahko prijavila. Če pa bo to kdaj možno, jo bom z veseljem, kot vsa dekleta, ki se resno ukvarjajo s tem. Tako ne bi bilo toliko nasilja nad dekleti, zvodniki ne bi jemali tolikšnega deleža, manj bi bilo izsiljevanja in nekakšnega varovanja, ki ga zvodniki ponujajo svojim puncam. Na koncu koncev pa bi država imela več od tega, saj bi veliko dobila z davki.

Ali ste imeli s kakšno stranko slabe izkušnje? Na začetku, ko sem začela delati sama zase, so začeli prihajati zvodniki in mi ponujati svojo zaščito, seveda v zameno, da jim dajem odstotke, tudi ljudje, ki niti slovensko niso znali tekoče, ampak se nisem pustila izsiljevati, tako da so me sčasoma pustili pri miru. Poznam pa dekle, ki so jo tudi fizično napadli, da so izsilili svoj delež. Jaz sem imela srečo.

Ali vaši bližnji vedo, s čim se ukvarjate, kako so to sprejeli? Matere nimam več, oče pa ve, da ponujam masažo, kaj več pa ne. Le čudno mu je, da imam toliko denarja, ampak dokler ga je tudi sam deležen, me ne sprašuje kaj dosti. Bom pa svojo kariero, ali kako se že reče, obrt, počasi končala, ker mi manjka samo še magistrska naloga in se bom posvetila drugačnemu poklicu.

Kakšno izobrazbo imate? Se še izobražujem in mogoče se kdaj pridružim kakšnemu podjetju, iz katerega so ljudje že prihajali k meni. Nikoli se ne ve.

Ne spreglejte