TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 7. 2010,
14.42

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 1. 7. 2010, 14.42

8 let

Seksi trenutki za mamo in ata

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ko se paru pridružijo otroci, se njuno spolno življenje zagotovo spremeni, želja po seksu pa nikakor ne izgine z zemljevida njunih želja in potreb.

Ostanite na zvezi Midva je osnova, na kateri boste ponovno zgradili vajin romantični grad v oblakih ali pokrpali starega. Res je, vidva sta starša, vidva sta zaposlena, vidva sta utrujena, ampak vidva sta vidva. Tista dva, ki svojih hormonov nista mogla krotiti niti na obisku pri prijatelju ali ob ogledu filma v kinu, se spomnite? Tista dva, ki sta se v postelji lotila preizkušanja vsega? Čeprav je to pri vzgajanju majhnih otrok izjemno težko ali naporno, ne izgubite motivacije za svojega partnerja. Pomembno je vprašati, kako si, reči ljubim te ali se preprosto podrgniti ob njegovo telo tako, da ne bo dvoma, kaj čutite. Govorica telesa naj postane vaš zaveznik, novo sredstvo zapeljevanja, s katerim sporočate, da ste tu in si želite več – takoj, seveda, ko bo čas za to. Spontanost je boljša od načrtov Stokrat si lahko rečete, da boste obvezno seksali ob četrtkih in sobotah, pa tveganje, da se bo to tudi v resnici zgodilo, ne bo nič manjše od običajnega. Česar zapriseženi avanturisti za razliko od vas ne vedo, je, da je lahko družinsko življenje popolnoma nepredvidljivo in adrenalinsko, zato starši hitro odkrijejo in uvedejo novo zlato pravilo, ki se glasi, da je treba za seks izkoristiti vsak trenutek. Ne čakajte na četrtek, izkoristite urico, ko otroka nepričakovano preseneti spanec ali gre k sosedovim na kos lubenice. Zdaj veste, zakaj je hitri seks oziroma kviki med starši izjemno priljubljena oblika intime.

Ni vse seks, kar je seks

Za božjo voljo, ne vztrajajte pri večerji ob svečah in dolgi predigri, orgazem lahko dosežete tudi s hitrimi prsti, z vibratorjem ali oralnim seksom. Tehnične podrobnosti res niso nekaj, s čimer bi se obremenjevali vsak trenutek strasti, saj so mimobežni in nenačrtovani orgazmi izjemno sproščujoči in poživljajoči za oba. Pa še tako mladostniški pridih imajo in likajo gube, kajne.

Varuška prijateljica Če niste človek kvikijev in drugih približkov "resnega" seksa, vam ne preostane drugega, kot da si najamete varuško. Kmalu, hitro, takoj in čim prej naj postane del vašega spolnega urnika, ne naročajte je po potrebi, ampak redno. Tudi če potem ob četrtkih ne seksate vedno, imate ta termin za vaju ali zase, vsekakor je neprecenljiv. Starejši, ko bodo otroci, hvaležnejši si boste za to spoznanje.

V posteljo v dvoje

Zakonska postelja je vajina, ne skupna. Otroci v njej nimajo kaj iskati, če hočete, da še naprej ostane poligon za vaše seksualne vragolije. Res je lepo in prisrčno, ko otroka ponoči zebe v noge in se pride pocrkljat, ampak če ga enkrat vzamete k sebi, bodite pripravljeni, da boste to morali početi kar naprej. Otroci se požvižgajo na vašo pohoto, za zdaj niti ne vedo, kaj to je, zato ne morejo razumeti, kdaj so ali niso zaželeni pri starših, ki jih enkrat crkljajo, drugič pa sitno pošiljajo nazaj v njihovo sobo. Bodo že razumeli, ko bodo starejši, vi pa ostanite odločni in naj bo postelja samo vajina. No, veliko staršev se kljub temu preseli na kavč, ker ne verjame blagodejnim nasvetom in v postelji skrbno naredi prostor tretjemu. Pa potem še četrtemu, ki je vmes nastal na kavču ...

Ne spreglejte