Postreli jih (Shoot 'Em Up)

V DKino na SiOL TV! Skrajno udaren in domiseln triler, poln akcije in črnega humorja, v katerem Clive Owen in Monica Bellucci rešujeta novorojenčka pred zlobnim Paulom Giamattijem.

1 / 3

Foto: Warner Bros.

2 / 3

Foto: Warner Bros.

3 / 3

Foto: Warner Bros.

Režija: Michael Davis Igrajo: Clive Owen, Monica Bellucci, Paul Giamatti, Greg Bryk, Stephen McHattie, Ramona Pringle, Jane McLean Komični akcijski triler Dolžina: 87 minut Imdb: 6.9/10

Ko poklicni morilec Hertz (Paul Giamatti) dobi na videz preprosto nalogo ubiti nosečnico, se mu niti ne sanja, v kakšne težave bo zabredel. Pot mu namreč prekriža skrivnostni gospod Smith (Clive Owen), ki v toči krogel uspe rešiti novorojenčka. Najbolj jezen in brezčuten moški na svetu mora sedaj varovati nekaj najbolj nedolžnega pod soncem. Na begu pred besnim morilcem, ki želi dokončati svoje delo, Smith združi moči z zapeljivo prostitutko DQ (Monica Bellucci).

Na žalost se ne zavedata, da sta zabredla v zaroto velikanskih razsežnosti, toda Smith je odločen, da zlepa ali zgrda prekriža načrte kriminalcev. Sledi vratolomna bitka, v kateri je edino pravilo popolno uničenje sovražnika.

[video: 31014 / ]

SiOL BOX: Na daljincu izberite kanal 10 – DKino Hiti. TV komunikator Sagem: Hitri dostop: Na daljincu pritisnite gumb VOD in izberite DKino.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano