Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 2. 2017,
10.25

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Fortrade Mercedes Daimler delnice trgovanje

Ponedeljek, 27. 2. 2017, 10.25

6 let, 6 mesecev

Prevzemite 50 evrov in trgujte z delnicami Mercedesa na svetovni borzi

Oglasno sporočilo

Znamka Mercedes in njena vozila so še naprej glavni generator prihodkov podjetja Daimler AG.

 | Foto:

Pred kratkim so objavili, da je bila prodaja Mercedesovih vozil v letu 2016 rekordno visoka, ustvarili so 2,63 milijarde dolarjev dobička ob 22-odstotni rasti. Napovedi za prihodnja leta so zelo optimistične, tako da podjetje pričakuje nove rekorde, vsaj kar zadeva znamko Mercedes.

Fortrade vsem bralcem Siol.net podarja 50 evrov za trgovanje s ceno delnic Mercedesa oz. Daimlerja (tako imenovani CFD-ji) na svetovni borzi.

 | Foto:

Mercedes-maybach G650 landaulet

Recept za uspeh Daimlerja bodo uporabljali še naprej, ob tem pa si prizadevali Mercedesova vozila dodatno razvijati. Ne preseneča, da bodo obnovljeni G-wagen v letu 2018 začeli prodajati pod imenom mercedes-maybach G650 landaulet. Ta model bodo javnosti prvič predstavili na letošnjem sejmu avtomobilov v Genevi. Ta štirised je nova različica 39 let starega G-wagna, prihaja pa v daljši, širši in znatno močnejši ter prestižnejši različici, ki bo prilagojena tudi terenski vožnji. Izdelali bodo samo 99 teh off-road SUV-modelov. Cena je še naprej skrivnost, vendar ne bi bilo presenečenje, če bi presegla 500 tisoč dolarjev.

 | Foto:

Mercedes-maybach S 650

Daimler je januarju letos na severnoameriškem sejmu avtomobilov predstavil novi model kabrioleta mercedes-maybach S 650, ki bo že to poletje prišel na trg. Proizvedli bodo 300 primerkov tega modela, od katerih je 75 namenjenih ameriškemu trgu. Ta model ima pod pokrovom motor 6.0L V-12 s 600 konjskimi močmi. Cena bo približno 300 tisoč evrov.

 | Foto:

Poslovni rezultati Daimlerja

Daimler se je za močnega konkurenta na trgu izkazal tudi po finančni plati. Mesečno poročilo je pokazalo, da je v letu 2016 podjetje ustvarilo 8,78 milijarde evrov neto zaslužka. Prihodke je povečalo za tri odstotke in doseglo 153,3 milijarde evrov. Nekateri trgi, kot sta Kitajska in Severna Amerika, so kljub temu ostali šibka točka Daimlerja. Poročilo je pokazalo zmanjšanje povpraševanja na teh trgih.

Fortrade v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakršnemkoli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

 

Ne spreglejte