Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 4. 2017,
7.39

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča M Hotel

Natisni članek

M Hotel advertorial

Ponedeljek, 3. 4. 2017, 7.39

2 meseca, 1 teden

M hotel je trenutno najelegantnejši in najsodobnejši ljubljanski hotel s štirimi zvezdicami

Zaupajo le najboljšim – za ambient so poskrbeli uveljavljeni slovenski arhitekti, za kulinariko pa vrhunski kuharji

Vsebino omogoča M Hotel

Hotel, ki ima kar devet konferenčnih dvoran in 110 hotelskih sob, je že desetletja priljubljen med gosti, saj ima idealno, hitro dostopno prometno lego in urejena parkirišča. Gospodarsko krizo so prebrodili zaradi številnih stalnih dogodkov in gostov.

Mhotel | Foto:

Kriza je mimo. Organizatorji poslovnih in znanstvenih dogodkov danes iščejo vrhunsko ponudbo. Iščejo okolja in ambiente, ki so očem prijetni in hkrati opremljeni z naprednimi tehnologijami – in to jim od zdaj ponujajo v M hotelu.

Oblikovanje interierja so zaupali dvema uveljavljenima arhitekturnima birojema

Osupljivo moderno recepcijo s čistimi belimi linijami, seminarske dvorane in restavracijo s teraso so zasnovali v arhitekturnem biroju Demšar arhitekti. Avtorji Gašper Demšar, Maja Tasič Demšar in Miha Maček so v interjer vnesli urbanost sodobnega oblikovanja, individualni značaj in veliko mero sproščenosti.

Demšar arhitekti so oblikovali sodobni interjer recepcije. | Foto: M hotel Demšar arhitekti so oblikovali sodobni interjer recepcije. Foto: M hotel

Restavracijo, ki so jo zasnovali v biroju Demšar arhitekti, krasijo umetnine akademskega slikarja Gašperja Jemca.  | Foto: Restavracijo, ki so jo zasnovali v biroju Demšar arhitekti, krasijo umetnine akademskega slikarja Gašperja Jemca.

 

Obnovo sob so prepustili mednarodno uveljavljenemu arhitekturnemu biroju Nimo Studio, ki s svežimi zamislimi in eleganco opremlja predvsem hotele v tujini, v slovenskem prostoru pa sta njihova večja projekta hotel Nox in prenova hotela Jama v Postojni. Pri prenovi M hotela so se arhitekti odločili za eleganten slog s poudarkom na domiselnih in uporabnih prostorskih rešitvah.

Dvoposteljna soba  | Foto: Dvoposteljna soba

Nimo Studio je v M hotelu opremil tudi nekaj penthouse suit, namenjenih gostom, ki v Ljubljani ostajajo dlje časa in želijo mirno udobje.  | Foto: Nimo Studio je v M hotelu opremil tudi nekaj penthouse suit, namenjenih gostom, ki v Ljubljani ostajajo dlje časa in želijo mirno udobje.

S štirimi zvezdicami vstopajo v zahteven korporacijski, znanstveni in turistični segment, ki uporablja napredne tehnologije

Udeleženci niso več le poslušalci na dogodkih, temveč svoja pridobljena znanja z naprednimi tehnologijami prenašajo v svojo ekipo in s tem konkretno sooblikujejo uspeh podjetij ali skupin. Razvoj digitalnih orodij je skokovit, zato ga v M hotelu redno spremljajo in uvajajo v konferenčni segment.

M hotel ima kar devet konferenčnih dvoran.  | Foto: M hotel M hotel ima kar devet konferenčnih dvoran. Foto: M hotel

Za kulinariko skrbijo vrhunski kuharji, ki kuhajo s svežimi sestavinami

Ekipa vrhunskih kuharjev pripravlja nove, inovativne jedilnike. Vse jedi pripravljajo sami in uporabljajo sveže sestavine. Prav vsak dan v hotel vabijo tudi zunanje goste: na lahkoten zajtrk, kavo, kosilo in večerjo. Od pomladi do jeseni vam bodo pogrinjke pripravljali na terasi.

V M hotelu lahko kosila prav vsak dan dobijo tudi zunanji gosti.  | Foto: V M hotelu lahko kosila prav vsak dan dobijo tudi zunanji gosti.

 

Več informacij v zvezi z njihovo novo ponudbo vam bodo zaupali po telefonu 01/513 7000.

Lahko jim tudi pišete na info@m-hotel.si Še njihova spletna stran: www.m-hotel.si

Ne spreglejte