Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
26. 5. 2017,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Abanka

Foto: Thinkstock in Abanka

Natisni članek

Abanka Visa Electron plačilne kartice advertorial

Petek, 26. 5. 2017, 7.00

2 meseca, 1 teden

Z obročno kartico do sanjske kuhinje

Vsebino omogoča Abanka

Foto: Thinkstock in Abanka

Kuhinja je središče našega doma, kjer se družimo, jemo, kuhamo in shranjujemo hrano. Z opremo kuhinje in njenim vzdrževanjem so povezani dokaj visoki stroški, še posebej v primeru nepričakovanih okvar in drugih zapletov.

kuhinja | Foto:

Doma se veliko zadržujemo v kuhinji in je zato zelo pomembno, da se v njej dobro počutimo in da vse deluje brezhibno. Dobro oblikovane kuhinje zagotavljajo visoko udobje bivanja.

Neradi priznamo, ampak vsi poznamo ta občutek, ko nas ob pogledu na sosedovo novo kuhinjo, vso bleščečo in izjemno funkcionalno, zajame rahla zavist ali pa vsaj občudovanje in si kar naenkrat zaželimo popolnoma prenoviti svoj kuhinjski kotiček, čeprav vemo, da smo zaloge privarčevanega denarja že porabili za letošnje počitnice.

Do nove kuhinje z novimi dodatki in aparati

kuhinja | Foto:

Seveda se za nakup kuhinje ne odločamo na podlagi tega, kar imajo drugi, lahko pa nas njihova izbira navdihuje pri odločanju o tem, kaj bi radi videli v svojem stanovanju.

Tako je včasih dovolj, da kuhinjo malce prenovimo in si omislimo kakšen nov dodatek, s katerim bomo poskrbeli za svež videz, ali gospodinjski aparat, s katerim nam bo kuhanje v še večje veselje.

Rešitev iz zagate

kuhinja oprema dom | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Ko moramo zaradi okvar, dotrajanosti ali preprosto novih želja kupiti nov gospodinjski aparat, se velikokrat znajdemo pred dilemo, kako nov nenačrtovan izdatek vključiti v družinski proračun. Razmisliti moramo, ali bomo sklepali kompromise med novim aparatom vrhunske kakovosti ali cenejšo različico, mogoče celo rabljeno.

Iz finančnih zagat nas lahko reši obročna kartica kreditna Visa Electron iz Abanke. Z njeno pomočjo lahko kupimo tudi izdelke, ki jih ne moremo plačati takoj, saj kartica omogoča obročno plačevanje brez urejanja dodatne dokumentacije, kot je to pri preostalih kreditih.

Tudi za vsakodnevno uporabo

nakupovanje prijateljice ženske šoping | Foto:

Obročna kreditna kartica Visa Electron nam poleg večjih izdatkov omogoča kakršnekoli vsakodnevne nakupe, kot so večerja v restavraciji, nakup živil ali razvajanje na počitnicah.

Če imamo pri sebi obročno kreditno kartico Visa Electron, ne bomo potrebovali gotovine, svoje izdatke pa bomo lahko upravljali po lastnih zmožnostih.

Zakaj plačevati z obročno kartico iz Abanke?

nakupovanje trgovina | Foto:

Glavna prednost plačevanja z obročno kartico kreditna Visa Electron je obročno plačevanje na vseh prodajnih mestih z oznako Visa Electron doma, po svetu in na spletu. Plačevanje na obroke je zelo preprosto, saj na prodajnem mestu ne potrebujemo nobene dodatne dokumentacije. Po opravljenem nakupu se s preprostim in kratkim sporočilom (SMS) odločimo za število obrokov.

Strošek posameznega obroka znaša 1,20 evra. Najmanjši znesek nakupa na obroke ni določen, največji znesek pa je odvisen od razpoložljivega limita na kartici. Za pridobitev obročne kartice moramo biti kreditno sposobni, limit pa se zavaruje s plačilom zavarovalne premije.

Stanje porabe na obročni kartici lahko preverimo v mobilni banki Abamobi, in spletni banki Abanet. Nakupe poravnavamo mesečo in si sami izberemo dan poravnave obveznosti (8., 18. ali 28. dan v mesecu).

Prav tako lahko na prodajnih mestih z ustreznimi POS-terminali plačujemo brezstično.

Abanka ponuja obročno kartico kreditna Visa Electron uporabnikom osebnih računov Aračun, Aračun Senior in Premium.

Omogoča nam nakupe brez skrbi in zapletov, z zavarovanjem zlorabe kartice pa si priskrbimo dodatno varnost pri poslovanju s karticami doma in v tujini. To zavarovanje vključuje tudi zavarovanje nekaterih osebnih predmetov.

Kako do brezplačne enoletne naročnine?

par račun banka stroški | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Pri Abanki ste lahko deležni dodatnih ugodnosti, če postanete uporabniki Aračuna.

Novim uporabnikom Aračuna in Aračuna Senior, ki ob odprtju računa sklenejo vsaj še eno od storitev (mobilna banka Abamobi, spletna banka Abanet, mobilna storitev Abasms, Abacent, varčevanja in depoziti ter limit), Abanka ponuja še druge ugodnosti, in sicer brezplačno devetmesečno vodenje Aračuna ali Aračuna Senior ter še tri izmed ugodnosti:

  • šest mesecev brezplačne uporabe spletne banke Abanet in/ali mobilne banke Abamobi,
  • šestmesečno nadomestilo za obveščanje Abasms (info ali varnostni paket oz. oba),
  • izstavitev osebne številke (PIN),
  • brezplačna enoletna članarina za kreditno kartico Visa Electron z obročnim načinom odplačevanja oz. klasično kartico Visa ali Mastercard (velja za osnovno kartico),
  • 50-odstotno nižje nadomestilo za vplačilo z UPN z avtomatskim zajemom podatkov na bančnem okencu za uporabnike Aračuna za šest mesecev.

Ponudba velja do 30. 6. 2017 oziroma do preklica.

Ne spreglejte