Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 9. 2017,
13.37

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Celjski sejem

Torek, 19. 9. 2017, 13.37

1 leto, 1 mesec

Vas zanima, kakšna bo prihodnost?

Oglasno sporočilo
Feel the Future Celjski sejem

Sodobne tehnologije spreminjajo svet že skoraj iz dneva v dan, ob pogledu v preteklost pa je naš napredek še toliko bolj opazen. Digitalizacija danes preoblikuje vsak segment družbe – od gospodarstva, poslovnih procesov in tokov, državne uprave, delovanja mest in skupnosti do načina življenja vsakogar izmed nas.

Dejstvo je, da je Slovenija na področju digitalnega razvoja, ki je pomemben z vidika globalne konkurenčnosti, zaspala – ravno tako kot celotna regija Adriatic. Čas je, da se prebudimo iz spanca, so besede mnogih predstavnikov panog, podpornikov novega sejma Feel the Future. Podobnega v lokalni sferi ni bilo že 15 let.

Feel the Future, prvi sejem inovativnih digitalnih rešitev, bo tako med 19. in 21. oktobrom v Celje pripeljal ponudnike najnovejših tehnoloških rešitev, razvijalce inovacij in strokovnjake ter odprl pot razpravi, kako pognati Slovenijo v kolesje digitalnega razvoja. Kot obiskovalec boste v sklopu dveh različnih programskih ponudb – predavanj in razstavnega dela – uvideli, kako tehnologije odgovarjajo na potrebe uporabnikov in inovacije poenostavljajo življenje slehernega posameznika.

Feel the Future Celjski sejem | Foto:

Sejem zajema dve področji – pametna mesta in pametne skupnosti ter digitalno preobrazbo podjetij. Znotraj teh se skriva bogata ponudba vsebin, med drugim tudi obisk predstavnika inovativnega projekta ASPERN, najpametnejšega mesta na svetu, ki je od nas oddaljeno le streljaj. Severovzhodni del Dunaja je namreč prizorišče enega največjih evropskih urbanističnih projektov. Naslovljene bodo tudi tematike, kot so digitalna varnost, e-mobilnost in e-zdravje, spletno kupovanje in domene, napredna blockchain tehnologija, upravljanje alternativnih virov energije, umetna inteligenca in še več.

Feel the Future Celjski sejem | Foto:

Na razstavnem delu boste lahko pobližje spoznali obdelavo velepodatkov, virtualno resničnost in njeno učinkovitost pri razvoju izdelkov, svoje talente pa bo predstavilo tudi deset start-up podjetij, ki bodo zmagala v sklopu natečaja iFEEL start-up 2017. Tega je organizator sejma Feel the Future organiziral z namenom spodbujanja inovativnega razmišljanja in nagrajevanja prebojnih podjetij.

Bodite del tistih, ki Slovenijo spreminjajo v tehnološko napredno okolje, in spoznajte digitalne rešitve, ki lahko poenostavijo vaš vsakdan ali poslovni proces. Ne zamudite možnosti povezovanja ter priložnosti za pogovor z inovatorji in strokovnjaki z najbolj aktualnih področij tega časa.

Dobrodošli v prihodnosti: www.feelthefuture.si

Ne spreglejte