Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 2. 2017,
9.05

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Fortrade borza trgovanje Mercedes

Četrtek, 2. 2. 2017, 9.05

6 let, 6 mesecev

Prevzemite 50 evrov in začnite trgovati z delnicami Mercedesa

Oglasno sporočilo

V zadnjih šestih mesecih, natančneje od 1. avgusta 2016 do 30. januarja 2017, so delnice Daimlerja (pod njihovo okrilje spada tudi Mercede-Benz) zrasle za 14,65 odstotka.

Fortrade vsem bralcem Siola podarja 50 evrov za trgovanje s ceno delnic Mercedesa – Daimlerja (tako imenovani CFD-ji), na svetovni borzi.

50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Najmočnejši tekmec Rolls-Roycea in Bentleyja v segmentu luksuznih limuzin, Daimlerjev Maybach, po večdesetletnih pričakovanjih končno vrača udarec.

Mercedes Maybach S600

 | Foto:

Oblikovan v sodelovanju z Mercedesom, danes pa del Daimlerja, zadnji model Mercedes-Maybach S600 predstavlja dražjo različico luksuznih limuzin razreda S. Pri tem modelu izstopa povečana medosna razdalja, ki je dodatno razširjena za več kot 20 centimetrov, s čimer lahko zadovolji potrebe zahtevnejših kupcev po več udobja. Inženirji Mercedesa so imeli težko nalogo: ponuditi največ oziroma ustvariti in sestaviti najtišjo limuzino na svetu. Očitno jim je to tudi uspelo.
Poleg čudovite zunanjosti in izjemne notranjosti je mehanika tega avtomobila naravnost impresivna. Ima močan 12-cilindrični motor s šest tisoč kubičnimi centimetri oziroma 523 "konjskih moči", od nič do 96 kilometrov na uro pa pospeši v samo petih sekundah. Cena avtomobila se začne pri 190 tisoč ameriških dolarjev – za nekatere naravnost poceni.

50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Vision Mercedes-Maybach 6

 | Foto:

Daimler pa se ne namerava ustaviti pri tem modelu, temveč razvijati ta segment vozil. Podjetje je v koraku s trendi in pričakovanji trga pred kratkim najavilo nov prototip avtomobila na električni pogon pod imenom Vision Mercedes-Maybach 6. Motor tega modela ima 750 "konjskih moči", 96 kilometrov na uro pa doseže v pičlih štirih sekundah. Kupci ceno še nestrpno pričakujejo, vendar naj bi se začela pri 380 tisoč ameriških dolarjev.

50 evrov za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Fortrade Ltd. v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnemkoli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

 

Ne spreglejte