Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 5. 2017,
7.39

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

borza

Torek, 16. 5. 2017, 7.39

6 let, 6 mesecev

Poglejte, kako lahko kdorkoli trguje z delnicami Appla na svetovni borzi, BREZPLAČNO!

Oglasno sporočilo
Apple

V zadnjih desetih mesecih so delnice Appla zrasle za skoraj 50 odstotkov, medtem ko je tržna vrednost podjetja prvič presegla 800 milijard dolarjev.

Vključite se na svetovno borzo in v realnem času popolnoma brezplačno trgujte s ceno delnice Appla. Vse, kar morate storiti, je, da kliknite tukaj, izpolnite kratek obrazec in avtomatsko boste dobili poskusni račun za trgovanje, skupaj z natančnim vodičem Korak za korakom. Preizkusite svoje vlagateljske spretnosti na borzi, morda se v vas skrivata novi Warren Buffett ali George Soros.

ALI STE VEDELI: Človek, ki je največ zaslužil na svetovni borzi, je George Soros. V enem dnevu je zaslužil neverjetno milijardo dolarjev.

Pričakovanja pred izidom novega iPhona

Apple | Foto:

V prvih treh mesecih letošnjega leta je Berkshire Hathaway, podjetje Warrena Buffetta, povečalo svoj delež v Applu iz 7,1 milijarde na 19,1 milijarde dolarjev. Warren Buffett, znan kot eden najuspešnejših vlagateljev v zgodovini, je s svojim interesom za to podjetje v veliki meri vplival na druge investitorje in s tem še dodatno spodbudil rast cen delnic.

Vlagatelji tega velikega podjetja so zelo navdušeni nad pričakovanimi uspehi nove generacije iPhona, ki naj bi v skladu s pričakovanji dosegel velik uspeh. Ocenjuje se, da bo več kot 300 milijonov uporabnikov kupilo novo napravo.

Prijavite se in preizkusite svoje vlagateljske sposobnosti na borzi, tako da trgujete s ceno delnic najbolj dragocenega podjetja na svetu.

ALI STE VEDELI: Na svetovnem trgu lahko trgujete s katerekoli točke na planetu, potrebujete le internetno povezavo in računalnik ali mobilni telefon.

Trije novi modeli

Apple | Foto:

Po nekaterih pričakovanjih naj bi Apple še letos predstavil tri nove modele iPhona, od katerih bo eden rojstnodnevna izdaja z vrhunskimi funkcijami. Ljudje blizu podjetja verjamejo, da bosta oba modela izboljšani različici trenutnega iPhona 7, tretji pa naj bi bil popolnoma nov model z novim tipom zaslona, ​​ukrivljenim steklom in izboljšano kamero. Dvojna kamera na hrbtni strani naprave bo verjetno postavljena navpično namesto vodoravno, kar bo izboljšalo kakovost fotografij. Dvojna kamera bo tudi spredaj.

Začnite trgovati s CFD-ji delnic Appla brezplačno. Izpolnite kratek obrazec tukaj.

Ali ste vedeli, da je na svetovnem trgu mogoče trgovati, ko cena delnice raste in tudi ko cena delnice pada? Ja, res je. Na svetovnem trgu se ne trguje s fizičnimi opcijami, vendar z njihovo ceno. Na podlagi tega se lahko ustvari potencialni dobiček, ko cene delnic rastejo ali kadar cene padajo.

Poslovni podatki Appla

Apple | Foto:

V začetku maja je Apple objavil, da njegovi prihodki iz prvega četrtletja znašajo 52,9 milijarde dolarjev. Investitorji so zato zelo radovedni, ali bo Apple s trenutno tržno vrednostjo 800 milijard ameriških dolarjev prvo podjetje, ki lahko doseže en bilijon tržne vrednosti.

ALI STE VEDELI: Svetovna borza je za trgovanje odprta 24 ur na dan, pet dni v tednu.

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugdne za vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več od višine vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, niti za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Ne spreglejte