Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 9. 2017,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča OWIFY

Foto: Thinkstock in OWIFY

Natisni članek

advertorial telefon podjetništvo OWIFY fiksna telefonija

Torek, 12. 9. 2017, 7.00

2 meseca, 1 teden

Kako razpoloviti račun za telefonijo v vašem podjetju?

Vsebino omogoča OWIFY

Foto: Thinkstock in OWIFY

Klicanje podjetja v drugo državo je lahko zahtevno in zelo drago. Vedno več podjetij se zato odloča za virtualne operaterje fiksne telefonije, ki omogočajo, da se vsi mednarodni klici preusmerijo in obračunajo kot lokalni klici.

telefoniranje | Foto:

Biti globalen še nikoli ni bilo lažje

Poslovanje s tujino je ključen dejavnik, ki odloča o tem, da bo neko podjetje povečalo svojo prodajo, izboljšalo proizvode in storitve. Da bi podjetja še bolj samozavestno in proaktivno vstopala v globalno dimenzijo poslovanja, je pomembno tudi to, kako se lotevajo komunikacije s tujino.

Pogosti mednarodni klici lahko posameznim podjetjem predstavljajo preveliko finančno breme, ki si ga ne upajo naložiti, ali pa se že otepajo previsokih stroškov mednarodnega poslovanja. V ta namen so zelo dobrodošle rešitve prvega virtualnega operaterja fiksne telefonije OWIFY, ki podjetja oskrbi s popolnimi sistemi za zelo ugodne mednarodne klice.

Irsko podjetje Owify je partner mednarodne telekomunikacijske mreže Voxbone, ki ji zaupajo podjetja, kot so Deutsche Telekom, 8x8, RingCentral, Skype.

Z njihovimi storitvami podjetja v Sloveniji dobivajo zanesljiv komunikacijski kanal z visoko pokritostjo in zelo nizkimi cenami.

Storitev, ki prisega na moč osebne komunikacije

telefoniranje | Foto:

Storitvam v oblaku že zaupajo številna tuja in domača podjetja, ki zaupajo v moč osebne komunikacije.

Telefonski klic je v nekaterih primerih lahko veliko bolj učinkovit način komunikacije kot dopisovanje prek elektronskih sporočil, saj v kratkem času lahko razrešimo veliko dilem, ki lahko med dopisovanjem obvisijo v zraku in ovirajo uspešno poslovanje.

Poleg tega je telefonski pogovor s poslovnim partnerjem ali stranko v tujini veliko bolj oseben, pristen in zadovoljujoč.

Za skoraj polovico nižji stroški telefonije z OWIFY

Slovenska podjetja, ki veliko poslujejo s tujino, že poročajo o izjemnih prihrankih, ki jih je prinesla odločitev, da bodo svoj telefonski sistem zaupali ponudniku OWIFY. Po njihovih izkušnjah je strošek za telefonijo za od 30 do 50 odstotkov nižji. Poleg tega jim je prihranjeno iskanje poceni rešitev pri drugih spletnih in mobilnih platformah, kot so Skype, Viber in Whatsup.

Mednarodni klici po cenah lokalnih dobaviteljev

OWIFY | Foto: Večina nas klic v tujino vedno povezuje z velikimi stroški. OWIFY razbija ta mit, saj svojim uporabnikom ponuja nizke cene za mednarodne in domače klice.

Takšne klice obračunajo po ceniku lokalnih dobaviteljev.

Inovativna telefonska centrala, primerna za vsako podjetje

 

Ko se podjetje odloči prenesti svoj telefonski sistem v storitev v oblaku OWIFY, bo ponudnik poskrbel tudi za namestitev nove centrale in prenos vsega sistema v novo okolje.

Napredne centrale, ki jih uporabljajo uporabniki omrežja OWIFY, so vrhunska rešitev za vsako podjetje, tako za mala kot večja podjetja. Nova centrala bo prevzela koordinacijo urnikov, odzivnikov, beležila bo klice ter omogočala klicanje z navadnega telefona, mobilnika ali računalnika, saj jo integriramo v lastni informacijski sistem.

Z vodenjem popolne statistike vseh klicev bo imel lastnik podjetja oziroma delodajalec popoln nadzor nad celotnim poslovanjem, ki poteka prek telefona.

Brezplačna centrala za nove naročnike

OWIFY vsem novim naročnikom, ki bodo septembra in oktobra na OWIFY prenesli poslovanje in klice, ponuja napredno centralo, povsem brezplačno za neomejeno obdobje. Cena za najem centrale sicer znaša 330 evrov na mesec.

Za več informacij pišite na info@owify.com ali pokličite telefonsko številko 080 48 88 96.

Poceni klici so lahko še cenejši

S storitvijo Owify Najcenejši klici lahko podjetja tako po Sloveniji kot po svetu kličejo po zelo nizkih cenah, v večini držav pa celo po trenutno najnižjih cenah na trgu.

OWIFY sodeluje z več kot 45 globalnimi telekomi in tako lahko strankam ponudi najcenejše klice po vsem svetu. Svoje rešitve lahko vgradi v obstoječe telefonske sisteme. Ker deluje globalno, lahko obstoječo telefonsko številko podjetja prenese kamorkoli po svetu, kjer ima svoje povezave.

telefoniranje | Foto:

Bi se oglasili na neznano številko iz tujine? Večina ljudi se ne bi.

Glavna prednost Geografske številke: globalno postane dobesedno lokalno.

Uporaba je skrajno preprosta. Telefonijo lahko uporabljamo enako kot v domačem prometu, kličemo pa globalno, in to brez razmišljanja o previsokih stroških.

OWIFY za podjetje odpre lokalno številko. Če poslujemo v Nemčiji, je to nemška številka. Tako lahko kličemo stranke po Nemčiji z nemško številko, ti pa nas nazaj na nemško namesto na slovensko številko.

Dobili bomo veliko več klicev in s tem pokazali, da poslujemo lokalno ter da smo prisotni na njihovem trgu.

Ena brezplačna številka za vse države, kjer poslujemo

telefoniranje | Foto:

Mednarodne brezplačne številke uživajo največje prodajne konverzije. Z uporabo brezplačne številke pokažemo kupcem, da nam ni vseeno zanje. Stranke nas kličejo povsem brezplačno, kar lahko močno poveča prodajo.

V ta namen OWIFY ponuja univerzalno brezplačno mednarodno telefonsko številko UIFN 00800 (Universal International Freephone Number), ki jo ponuja že v več kot 60 državah. Uvedba te številke v podjetju je najboljši način za povečanje dosega podjetja in povečanje zaupanja pri strankah in partnerjih. Podjetje lahko enako brezplačno številko uporablja v vseh državah, kjer posluje.

Vse klice lahko preusmerimo in tako s strankami v stiku ostanemo kjerkoli in kadarkoli.

Klice upravljamo tako, da določimo svoja pravila – klici iz določene države se lahko preusmerijo na eno številko, lahko jih strukturiramo tudi po času (zjutraj določimo eno številko, zvečer drugo).

Agenti, ki pomagajo vračati klice

telefoniranje | Foto:

OWIFY ponuja tudi klicni center za podporo ali informacije strankam: Agenti, ki sprejemajo klice, se prijavijo v spletno aplikacijo kjerkoli na svetu. Podjetje lahko odpre podporo v katerikoli državi, ne glede na lokacijo.

Vrnjeni klic je lahko dobljeni posel: Odzivnik razporeja klice, tako da lahko v primeru zasedenosti podjetje oziroma agenti stranko pokličejo nazaj. Ob vrnjenem klicu se zgrešeni klic izbriše. Tako lahko vsak zgrešeni klic obrnemo sebi v prid in ga ne izgubimo več. Izguba klica lahko pomeni izgubo posla.

Kako povečati prodajo z inovativnimi storitvami OWIFY?

Poleg samega zmanjšanja stroškov ima OWIFY na voljo kar nekaj orodij za povečanje prodaje:

  • Odprtje brezplačne številke 080. Številka 080 poveča število klicev vaših strank in vam omogoča, da prek telefona prodate več kot prek spletne strani. Številke 080 odpirajo tudi v drugih državah.
  • Strankam za vsako kampanjo odprejo svojo telefonsko številko in v preprostem vmesniku lahko takoj preverite, koliko klicev je prinesla reklama na jumbo plakatu. Številke lahko odprete po vsem svetu.
  • Nadzor nad agenti v klicnem centru. To je orodje, ki ga zelo radi uporabljajo direktorji. Gre za poseben vmesnik, kjer lahko točno vidite, koliko klicev je imel kateri od agentov v klicnem centru in koliko konverzij je prinesel.
  • Izbris neodgovorjenih klicev. Zaposleni morajo prek aplikacije počistiti vse neodgovorjene klice, preden zapustijo delovno mesto, sicer se ne morejo odjaviti.
  • Lokalne telefonske številke. Potencialne stranke lahko kličejo na lokalno številko, čeprav sta klicni center in skladišče v Sloveniji. Tako lahko na hitro preverite nove trge oziroma trge, o katerih še razmišljate.

Vsaki stranki se posvetijo in prilagodijo platformo že obstoječemu sistemu.

 

Brezplačna centrala za nove naročnike

OWIFY vsem novim naročnikom, ki bodo septembra in oktobra na OWIFY prenesli poslovanje in klice, ponuja napredno centralo, povsem brezplačno za neomejeno obdobje. Cena za najem centrale sicer znaša 330 evrov na mesec.

Za več informacij pišite na info@owify.com ali pokličite telefonsko številko 080 48 88 96.
Ne spreglejte