Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 5. 2017,
11.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

finančni podatki bizi.si

Ponedeljek, 15. 5. 2017, 11.00

6 let, 6 mesecev

Novi finančni podatki za leto 2016 že na bizi.si

Oglasno sporočilo

Poslovni asistent bizi.si je objavil finančne podatke za poslovno leto 2016. Uporabnikom so na voljo sveži podatki o čistem poslovnem izidu, višini prihodkov od prodaje, višini kapitala, EBITA in EBITDA ter pregled drugih relevantnih finančnih kazalnikov za več kot 225 tisoč pravnih oseb. Bizi.si ob objavi razkriva tudi nekaj podatkov o stanju slovenskega gospodarstva v letu 2016.

bizi | Foto:

V letu 2016 ustanovljenih 23.034 novih pravnih oseb

Slovensko gospodarstvo dnevno soustvarja več kot 208 tisoč pravnih oseb. V letu 2016 je bilo ustanovljenih 23.034 novih pravnih oseb, od tega jih ta trenutek posluje še 19.001. Največ jih je bilo ustanovljenih v Osrednjeslovenski regiji, sledita Podravska in Savinjska regija, najmanj novih pravnih oseb pa smo ustanovili v Zasavski regiji. V primerjavi z letom 2015 sta bila v 2016 ustanovljena dva odstotka manj pravnih oseb, letos pa jih je bilo do zdaj ustanovljenih 9.023. V 2016 se je za pet odstotkov zmanjšalo število izbrisanih pravnih oseb. Največ jih je bilo izbrisanih v Osrednjeslovenski, Podravski in Obalno-kraški. V letu 2017 je do danes prenehalo poslovati 5.817 pravnih oseb

Za najboljšimi odločitvami stojijo podatki

Poslovni asistent bizi.si uporabnikom omogoča, da se kjerkoli in kadarkoli seznanijo s ključnimi poslovnimi in finančnimi podatki, aktualnimi novicami iz poslovnega sveta ter prihajajočimi poslovnimi dogodki.

Na bizi.si so na voljo koristna orodja za nove poslovne izzive, kot so analiza trga, oblikovanje portfelja morebitnih poslovnih partnerjev in strank, pregled poslovanja na finančni kartici podjetja s ključnimi kazalniki finančnega zdravja in stabilnosti podjetja, prenos bonitetnega poročila ter pregled ustanoviteljev, zastopnikov in članov nadzornih svetov pravnih oseb. Vsa orodja poslovnega asistenta bizi.si so uporabnikom na voljo prek mobilnih in stacionarnih naprav, preizkusijo pa jih lahko s povsem brezplačnim demo dostopom.

Poslovni asistent bizi.si je najbolj obiskana poslovna spletna stran v Sloveniji. Iz leta v leto pritegne več predstavnikov poslovne javnosti, ki iščejo koristne finančne, poslovne in kontaktne podatke iz pisarne ali na poti. Bizi.si je po raziskavi MOSS marca 2017 obiskalo več kot 306 tisoč različnih uporabnikov, kar je za 40 odstotkov več kot v prvem mesecu leta 2016.

Ne spreglejte