Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 2. 2017,
14.47

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča OMV

Natisni članek

OMV advertorial položnica

Sreda, 15. 2. 2017, 14.47

2 meseca

Ni iluzija: na banko na bencinski servis

Vsebino omogoča OMV
Družina, stres, jutro, zajtrk | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Kolikokrat se znajdete v položaju, da preprosto nimate časa za vsa opravila, ki se vam naberejo čez teden?

To je scenarij, ki ga piše povprečno življenje. Jutra se začnejo ponavadi v slogu celotnega dne: bliskovito, noro in hitro. Zbujanje in pregovarjanje z otroki, hitri zajtrk,  razvažanje v vrtec in šolo in stresna ter včasih dolgotrajna pot do službe. Po dolgem delovniku – ki pogosto traja več kot samo osem ur -  se dan za mnoge v resnici šele začne: avtomobil postane drugi dom in tako tudi najbolj zanesljiv popoldanski partner. Vožnja iz ene do druge obšolske dejavnosti, roditeljski sestanki, govorilne ure, rojstnodnevne zabave v zadnjem hipu, rekreacija, skok v knjižnico, nakup hrane ...

omv | Foto: Bi radi plačali položnice, kar med potjo?
Zavijte do najbližjega bencinskega servisa OMV z 
Multi točko.

Dan se tako hitro prevesi v večer in ponavadi zmanjka časa za stvari, kot so plačevanje položnic ali urejanje in polnjenje računov na plačilnih karticah. Obisk banke spada med tista bolj zoprna opravila, ki jih ponavadi odlašamo do konca, dokler nam voda ne teče že v grlo.

Rešitev je na poti

Rešitev je na poti: zavijte do najbližjega bencinskega servisa OMV z Multi točko. | Foto: Thinkstock Rešitev je na poti: zavijte do najbližjega bencinskega servisa OMV z Multi točko. Foto: Thinkstock

Ko se boste naslednjič med enim opravkom in drugim odpeljali do najbližjega bencinskega servisa OMV, da bi napolnili svoje rezervoar, lahko mimogrede opravite tudi nekaj bančnih storitev.

OMV se namreč zaveda, v kakšni stiski s časom živimo danes in je zato svojim strankam ponudil pametno rešitev, s katero boste privarčevali tako na času kot kilometrih.

Na njihovi Multi točki, ki se nahaja na kar 69 bencinskih servisih OMV po vsej Sloveniji, lahko med drugim opravite številne transakcije, zaradi katerih bi se sicer morali odpeljati na banko.

omv | Foto: Bi radi varno kupovali prek spleta?​
Zavijte do najbližjega bencinskega servisa OMV z 
Multi točko.

Multi točka vam namreč omogoča celovito finančno podporo:

PLAČILO POLOŽNIC: Hitro in preprosto plačajte vse vaše položnice, s provizijo le 0,65 evra.

NAKUP IN POLNITEV KARTIC SMARTPAYCARD: Naložite dobroimetje na predplačniško kartico Mastercard in plačujete.

NAKUP KARTIC PAYSAFECARD: Predplačniške kartice Paysafecard omogočajo varno plačevanje na spletu, brez posredovanja osebnih podatkov, bančnih podatkov in podatkov kreditne kartice. Pri nakupu lahko izbirate med karticami v vrednosti 10, 25, 50 ali 100 evrov.

vožnja, ženske | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Pametna rešitev, ki vam olajša vsakdan

Multi točke so narejene po vaši meri in vam ponujajo rešitve, ki vam bodo omogočale, da boste imeli več časa zase, saj boste lahko na enem mestu opravili več stvari hkrati.

Poleg bančnih storitev lahko na Multi točki kupite vstopnice za najljubšo prireditev, napolnite Urbano, vplačate športno stavo in celo kupite paket Voyo.

Ne spreglejte