Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 8. 2017,
7.36

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Tesla Lyxor PR članek

Sreda, 2. 8. 2017, 7.36

6 let, 6 mesecev

Brezplačen vodič "Kako trgovati s ceno delnic Tesla"

Oglasno sporočilo

Fortrade je za vse, ki se želijo naučiti trgovati s ceno delnic Tesle prek finančnih pogodb za razliko v ceni (t. i. CFD-ji) ali pa si preprosto želijo razširiti svoje znanje in se naučiti nekaj novega o sodobnem trgovanju, pripravil brezplačen priročnik Kako trgovati s ceno delnic Tesla.

Trenutna cena delnice je okoli 335 dolarjev.  | Foto: Trenutna cena delnice je okoli 335 dolarjev.

Priročnik je prilagojen za vse ravni znanja in ga lahko prenesete prek povezave spodaj po vnosu osnovnih podatkov.

Brezplačen vodič "Kako trgovati s ceno delnic Tesla" prenesite tukaj.

Petkov večer, 28. julij 2017, je bil pomemben trenutek za podjetje Tesla Motors. Elon Musk CEO je predal ključe svojih prvih mainstream avtomobilov, Modela 3, tridesetim delavcem.

Akcija simbolizira prvi korak transformacije Tesle od proizvajalca luksuznih avtomobilov na proizvajalca za množični trg. Doslej je Tesla proizvedel le 50 izvodov Modela 3, od katerih je 20 takšnih, ki se uporabljajo za preverjanje in potrjevanje. Po mnenju generalnega direktorja se pričakuje, da se bo proizvedlo v avgustu še 100 izvodov tega modela. Če bo šlo vse po načrtu razvoja, bi morala proizvodnja zelo hitro napredovati, če upoštevamo, da Tesla načrtuje proizvodnjo 20.000 kopij Modela 3 v decembru.

tesla lyxor | Foto:

Izklicna cena za ta avto je 35.000 dolarjev, kar je najcenejši model do zdaj. Pospeševanje od 0 do 96 kilometrov na uro doseže v 5,6 sekunde. Avtopilot je dodatna oprema in jo je mogoče kupiti za dodatnih 8.000 dolarjev. Z drugimi besedami, izboljšanje programske opreme in avto postane bolj neodvisen. Več kot 500.000 ljudi je že plačalo aro v višini tisoč dolarjev, da rezervira svoje mesto v vrsti za dostavo, ki bo za mnoge trajala do leta 2019. Ko se vse sešteje, je več kot 500 milijonov dolarjev v depozitih in potencialno več kot 17,5 milijarde prihodkov za Teslo, če upoštevamo začetno ceno 35.000 dolarjev.

Vendar pa bo v naslednjih nekaj mesecih Tesla pod velikim pritiskom, če upoštevamo, da avtomobilska industrija in Wall Street pozorno spremljata, ali je družba sposobna izpolniti svoje obveznosti in uspešno proizvodnjo avtomobila za množični trg. Čeprav naloga ni preprosta, je glavni izvršni direktor družbe optimističen in prepričan, da bo Tesla lahko dosegla svoj cilj do konca prvega leta, in to je tedenska proizvodnja 5.000 avtomobilov.

V sredo, 2. avgusta, bo Tesla razkrila javnosti svoje četrtletne rezultate in javnost bo še naprej pozorno spremljala podatke o prihodnjih proizvodnih načrtih družbe.

Brezplačen vodič "Kako trgovati s ceno delnic Tesla" prenesite tukaj.

 

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugdne za Vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično, vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Ne spreglejte