Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 8. 2017,
8.28

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek A1 Slovenija

Sreda, 2. 8. 2017, 8.28

6 let, 6 mesecev

1, 2, 3 in vaš posel je povezan

Oglasno sporočilo
A1

V poslu se vse odvija 1, 2, 3, zato je uspeh majhnih podjetij odvisen od hitre odzivnosti, pravočasnega upravljanja naročil ter zanesljive podpore strankam. Ko imate v podjetju urejeno komunikacijo, poslujete učinkoviteje.

S posebno ponudbo »1, 2, 3 dni in vaš posel je povezan« vam A1 Slovenija za 31,96 € na mesec brez DDV omogoča hiter, zanesljiv in enostaven dostop do interneta v pisarni ter svobodno mobilno telefonijo v Sloveniji in vseh državah EU.

Priklop interneta vam uredijo že v treh dneh, brez vrtanja sten in polaganja internetnih kablov. Do interneta dostopate prek LTE/4G omrežja A1, ki vam omogoča zanesljivo brezžično povezavo s hitrostjo vse do 20/5 Mb/s.

A1 | Foto:

Ponudba »1, 2, 3 dni in vaš posel je povezan« vključuje neomejene klice in SMS sporočila ter kar 15 GB prenosa podatkov doma in v državah EU. To vam omogoča, da ostanete brez dodatnih stroškov v stiku s poslovnimi partnerji in sodelavci tudi na službenih poteh.

Posebna ponudba vključuje tudi kar 200 minut mednarodnih klicev iz Slovenije v države EU na mesec, kar olajša odpiranje novih poslovnim priložnosti majhnim podjetjem, ki veliko poslujete z Evropo, in vsem, ki šele nameravate širiti svoj posel v tujino.

Ponudbo lahko za svoje podjetje 1, 2, 3 naročite na vseh prodajnih mestih A1 Slovenija. Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 040 40 40 40 obiščite spletno mesto www.a1.si/hitro-povezani ali pišite na info.poslovni@a1.si.

Ne spreglejte