Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 4. 2017,
8.40

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Amazon

Sreda, 12. 4. 2017, 8.40

6 let, 6 mesecev

Kako postati poslovni partner Amazon.com?

Oglasno sporočilo

Ste že kdaj opravili nakup preko spleta pri spletnem velikanu Amazon.com? Ali ste vedeli tudi, da ste lahko temu spletnemu velikanu prav Vi tudi poslovni partner …

 | Foto:

Amazon.com je po mnenju mnogih ustvaril največjo podjetniško priložnost zadnjega desetletja. Partnerstvo z Amazon.com pomeni, da si lahko odrežete kos pogače vredne skoraj 136 milijard USD, ta pogača pa še vedno raste s hitrostjo rasti gazel. Zato smo za vas pripravili brezplačen on-line trening, kako to priložnost izkoristiti.

Kako je vaše partnerstvo z Amazon.com mogoče, bomo predstavili na primeru slovenskega para, ki je v debrem letu poslovanja ustvaril podjetje, katero mesečno ustvarja več prihodka, kot sta ga skupaj lahko zaslužila v dveh povprečnih slovenskih službah.

Petra in Marko iz Grosuplja, ki sta začela svojo podjetniško pot na Amazon.com pred dobrim letom, sta čudovit primer, kako lahko tudi nekdo iz male Slovenije uspešno gradi posel na trgu, kot so Združene države Amerike. In vse skupaj sta začela graditi ob službi, ter z dvema majhnima otrokoma.

Nikakor ne gre za zgodbo obogateti čez noč, pač pa s trdim delom in predanostjo gradita svojo blagovno znamko, spletna platforma Amazon.com pa omogoča prodajo in zagotavlja kupce.

 | Foto:

Kako sta lahko do tega prišla?

  1. Šla sta skozi profesionalni on-line trening, do katerega bomo delili povezavo na on-line treningu.
  2. Na Kitajskem sta našla dobavitelja za produkt, ki je ustrezal kriterijem programa.
  3. Kitajski dobavitelj je izdelek prilagodil njunim željam in ga poslal neposredno Amazonu – proizvajajo drugi, pakirajo drugi in pošiljajo drugi. Onadva sta le uporabila Amazonovo storitev kot vzvod za prodajo!
  4. Izdelek sta predstavila na Amazon.com, ki ima mesečno preko milijarde obiska in preko 100 milijonov kupcev. Amazon izdelke skladišči in pošilja - onadva pri tem nimata čisto nič!

Rezultat tega treninga je, da danes prodajata preko 100 izdelkov na dan. Brezplačnemu treningu sledijo štirje podrobnejši brezplačni treningi, kjer bo bolj podrobno razloženo kako celotni sistem deluje.

Marko pravi: "V tem trenutku sva ravno v sklepnih dogovorih pri pripravi 5-ih novih produktov, hkrati pa pripravljamo vse potrebno za začetek prodaje tudi na vseh evropskih trgih in na Japonskem kjer Amazon najbolj raste. Amazon.com nama je omogočil, da lahko ustvarjava lasten globalen posel skupaj, delava lahko od kjerkoli, pogoj je le dostop do interneta in prenosnik. Kar je najpomembneje, pa je privilegij, da lahko veliko več časa preživimo skupaj s svojima malčkoma kot družina!"

Ogled treninga bo mogoč le s predhodno prijavo, sledili pa bodo še štirje podrobnejši on-line treningi v angleščini strokovnjakov iz Amerike, ki so program pripravili.

Na vaš uspeh!

Ne spreglejte