Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 9. 2017,
12.03

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Karierni sejem zaposlovanje

Četrtek, 7. 9. 2017, 12.03

6 let, 6 mesecev

V Velenje prihaja Karierni sejem!

Oglasno sporočilo
karierni sejem

Karierni sejem MojeDelo.com Velenje bo gostil več kot 30 razstavljavcev. Za vse obiskovalce pa bodo na voljo tudi psihometrična testiranja, karierna svetovanja  in foto kotiček.

V sredo med 10. in 18. uro bo v Centru Nova in v Knjižnici Velenje potekal karierni sejem MojeDelo.com Predstavilo se bo več kot 30 razstavljavcev, poleg tega pa organizator, največji zaposlitveni portal pri nas MojeDelo.com, pripravlja psihometrična testiranja, karierna svetovanja in fotografiranje za življenjepisno fotografijo.

V Knjižnici Velenje bo prostor za karierna predavanja, kjer bodo v vodenih pogovorih sodelovali glavni akterji pri zaposlovanju v regij. Pripravili so tudi delavnice, na katerih lahko prvi iskalci zaposlitve izvedo, kako trg dela deluje in pridobijo ključne veščine, da uspešno vstopijo vanj. Za vse, ki trg dela že poznajo, bo na voljo tudi delavnica, na kateri se lahko vsi iskalci zaposlitve na hiter in učinkovit način naučijo pripraviti na zaposlitveni razgovor.

Ob istem času vam bo v Centru Nova Velenje na voljo več kot 30 razstavljavcev, pri katerih lahko najdete vašo novo zaposlitev. Med delodajalci, ki bodo na sejmu iskali potencialne nove sodelavce, bodo Lek, Pošta Slovenije, Skupina Gorenje, odelo Slovenija, Spar, SIJ Ravne Systems in SIJ Metal Ravne, Lasertehnik Marfin, Unior in mnogi drugi. Vse razstavljavce si lahko ogledate na spletni strani Kariernisejem.com

Našli boste nove zaposlitvene priložnosti predvsem s področja administracije, financ, elektrotehnike, gostinstva, gradbeništva, računalništva, kemije, marketinga, proizvodnje, strojništva, logistike, trženja in zavarovalništva. Tudi če vas premami le radovednost, da preverite, kakšno vrednost imate na trgu dela, ste vabljeni, da se predstavite kadrovikom, ki so prepoznali, kako velik potencial ima kader s področja Koroške, Savinjske in Zasavske regije.

Zaposlitveni svetovalci obiskovalcem svetujejo, naj že vnaprej raziščejo podjetja, ki bodo sodelovala na sejmu in tam iskala tudi nove kadre. "Izberite tista, ki vas najbolj zanimajo, preberite si, s čim se ukvarjajo in katere profile zaposlujejo – ali iščejo kadre vašega ali sorodnega poklicnega profila. Ugotovite, kaj iščejo pri kandidatih in kaj je (glavni) razlog, da iščejo novega sodelavca," pravijo in dodajajo, naj si ob tem pripravijo tudi svojo dokumentacijo, od življenjepisa in dokazil o formalnem izobraževanju do priporočil prejšnjih delodajalcev.

Ne spreglejte