Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 6. 2017,
12.52

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

6

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Špela Grošelj

Torek, 27. 6. 2017, 12.52

6 let, 6 mesecev

"The Biggest Loser Slovenija bo ljudem spremenil življenje!"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

6

Na Planet TV prihaja The Biggest Loser Slovenija, ki bo od tekmovalcev zahteval predanost, odrekanje in željo po koreniti spremembi življenja, pogum pa jim bo pri tej odločitvi vlivala tudi Špela Grošelj.

Špela Grošelj | Foto: Kolikokrat ste se že odločili, da boste začeli hujšati in spremenili svoje življenje? Kolikokrat ste si že rekli, jutri pa res začnem? Zdaj je izgovorom odklenkalo! V novem šovu The Biggest Loser Slovenija, ki na Planet TV prihaja to jesen, bomo pomagali ljudem, ki imajo težave s prekomerno težo in so izgubili že čisto vse bitke v vojni z odvečnimi kilogrami.

"Vem, kako pomembno je imeti pri sebi ljudi, ki te spodbujajo in podpirajo"

Pod budnim očesom strokovnjakov – zdravnikov, trenerjev, nutricionistov in motivatorjev – bodo stopili na pot popolne preobrazbe. Pogum jim bo pri tej odločitvi vlivala Špela Grošelj, ki je tudi sama okusila, kako težka je ta pot: "Navdušena sem, da je tudi Slovenija dobila šov The Biggest Loser. Ta oddaja je odlična priložnost za vse tiste, ki bi radi spremenili svoje življenje, pa do zdaj niso imeli dovolj  znanja, pripomočkov ali motivacije. Tudi sama imam izkušnjo s hujšanjem, saj sem pred leti izgubila 16 kilogramov in vem, kako pomembno je imeti pri sebi ljudi, ki te spodbujajo in podpirajo. Prepričana sem, da bo šov ljudem spremenil življenje!"

Prijave za najtežjo preizkušnjo te jeseni so že zaključene. Nestrpno čakamo, da vam pokažemo kandidate, ki so zbrali pogum za boj s tehtnico, njihovo zgodbo pa boste lahko jeseni spremljali na Planet TV. Zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija bo za vsak izgubljeni kilogram nagrajen s 1000 evri, ob koncu pa jih lahko domov odnese celo 50.000!

Tekmovalni šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani Facebook.
Ne spreglejte