Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 3. 2022,
8.47

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Obalna straža Exatlon Jutro na Planetu Planet Vau Taiji Tokuhisa Suzana Kozel Denis Malačič Igor Mikič

Sreda, 30. 3. 2022, 8.47

2 leti, 1 mesec

Planet Vau

Igor Mikič: Tudi jaz sem bil del obalne straže Exatlona

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

V oddaji Planet Vau, ki jo lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20, smo tokrat preverili, kaj danes počnejo slavni igralci kultne serije Obalna straža (The Baywatch), ki jo na Planetu lahko spremljate vsako soboto in nedeljo ob 19. uri. O svojem navdušenju nad serijo pa so spregovorili tudi znani obrazi Planeta.

54-letna Pamela Anderson, seks simbol in verjetno najbolj slavna Playboyeva zajčica vseh časov, je lani ukinila svoja družbena omrežja, se preselila v Kanado, kjer je tudi odraščala. Veliko bere, živi v naravi in svobodno, je zapisala v svoji zadnji objavi na omrežju Twitter. Igralka je bila poročena šestkrat, najkrajši zakon pa je trajal 12 dni.

Obalna straža
Planet TV Pamela Anderson razkrila, kako je potekal običajen dan snemanja Obalne straže

68-letni David Hasselhoff za razliko od Pamele Anderson danes še vedno ostaja na televiziji. Igra namreč v serijah, šovih in ustvarja glasbene videospote. Njegovemu šarmu pa še danes ne moremo oporekati.

David Charvet, ki je v seriji Obalna straža (The Baywatch) igral lik Matta Brodyja, je svoje izklesano telo ohranil do danes. Nekoč seksi in postavna Yasmine Bleeth pa je rdeče kopalke zamenjala za preproste kombinacije in povsem enostavno življenje.

Obalna straža
Planet TV Pamela Anderson je s svojim vročim domačim videom dvignila gledanost Obalne straže

Kako pa se serije Obalna straža (The Baywatch) spominjajo naši voditelji in Igor Mikič − Mišica? Denis Malačič, voditelj in novinar na Planetu, je bil tako strasten oboževalec kultne serije, da si je na neki točki v življenju celo želel postati poklicni reševalec iz vode, razkril pa je tudi: "Bil sem tudi med tistimi, ki so doma imeli njihov album. Zbiral sem sličice, tako da menim, da sem bil eden njihovih največjih oboževalcev."

Tilen Lotrič
Planet TV Tako jo je pevcu na snemanju videospota zagodel piton #video

Denis pa je spremljal tudi podrobnosti iz zakulisja snemanja, zato pozna skrivnost igralca Davida Hasselhoffa, ki jo je delil tudi z nami: "Na začetku je menda nasprotoval, da bi v njihovo igralsko zasedbo prišla Pamela Anderson, predvsem zaradi tega, ker bi s svojim bujnim oprsjem zasenčila samo vsebino. Ampak mislim, da si zato mi, gledalci serije, lahko prav zato med gledanjem 'odpočijemo oči' in se malo 'slinimo', po domače rečeno."

Nekdanji Exatlonovec Igor Mikič − Mišica pa je nato razkril, kdo v seriji mu je najbolj padel v oči: "Glavni igralec je bil Mitch Buchannon (David Hasselhoff), s skodranimi lasmi in 'ljubezenskim tepihom'. Pamela Anderson sicer ni imela tepiha, imela je pa, saj veste oziroma vsi vemo." Mislil je seveda na njeno bujno oprsje.

Leta štejejo
Planet TV Tekmovalca sta želela odnehati kar sredi oddaje in oditi domov #video

Pamela Anderson sicer sodi med igralke, ki ji leta ne pridejo do živega. Ob primerjavi igralske zasedbe takrat in danes je pri nekaterih igralkah komaj opaziti dodatnih 30 let. O skrivnosti večne mladosti in spominu na serijo Obalna straža (The Baywatch) smo spregovorili tudi z voditeljskim parom oddaje Jutro na Planetu – Taijijem Tokuhiso in Suzano Kozel, ki je glavno zvezdnico Obalne straže srečala tudi v živo, o čemer je dejala:

"Glede na vse te lepotne posege se mi zdi, da so nam igralci še vedno nekako lahko za vzgled. Niso se postarali, so mladostni in polni energije. Pred leti pa sem bila tudi na Floridi, kjer je bilo zelo zanimivo, saj sem v enem od nakupovalnih središč srečala Pamelo Anderson. Obkrožena je bila z varnostniki in okoli nje se je trlo oboževalcev. Po vseh teh letih, kljub temu da ni bila medijsko izpostavljena, je v ZDA še vedno velika zvezda."

Jure Godler
Planet TV Godler o dobrodelni oddaji Milijonar: "Naš cilj je zbrati čim več sredstev za Ukrajino" #video

Druge igralke so se ob koncu serije z medijske scene umaknile. Koliko dela zajema skrb za izklesano telo pa se zaveda tudi nekdanji Exatlonovec Igor Mikič − Mišica, ki bi z veseljem sprejel odgovorno službo na plaži: "Z veseljem. Saj na nek način je bil to tudi Exatlon. Jaz sem bil samo v rdečih kratkih hlačah, zgoraj brez. Tam smo se podili po blatu in vodi. Tako da sem nekako že bil Obalna straža oziroma Exatlon straža."

Na vprašanje, kdaj je začel priprave na poletje 2022, pa je Mišica razkril: "Sploh ne potrebujem priprav, saj nikoli nisem prenehal trenirati. To je moj recept za uspeh. Ne prenehaj, ker ti potem ni treba na novo začeti."

Poroka na prvi pogled
Planet TV Domen o svojih seksualnih izkušnjah: priznal je, da je že izkusil trojčka #video

Izklesano telo pa zavidajo tudi Taijiju Tokuhisi, ki je pri svojih 50 letih videti odlično. Kot maneken je poziral tudi v kopalkah, vas pa zna tudi rešiti iz vode? "Mislim, da bi oranžne kopalke celo moral imeti v omari. Nimam pa tiste boje, s katero bi skakal po plaži in koga poskusil rešiti." To torej raje prepustimo profesionalcem.

Oddajo Planet Vau si lahko na Planetu v družbi voditeljice Sanje Grohar ogledate vsako soboto ob 18.20, kultno serijo Obalna straža (The Baywatch) pa vsako soboto in nedeljo ob 19.00. Ne zamudite tudi oddaje Jutro na Planetu, ki se z vami prebuja v nov dan od ponedeljka do sobote ob 7.00.

Leta stejejo
Planet TV Pevec Sebastian si želi uresničiti svojo dolgoletno željo #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Zaskrbljena Monja: Ne vem, ali se splača vztrajati v tem odnosu #video
Poroka na prvi pogled
Planet TV Sandi se lahko obriše pod nosom: "Jaz zdaj nimam časa za kuhanje" #video
Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si. Spremljajte nas tudi na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte