Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 1. 2023,
14.15

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

prodaja Avto katrca Borut Pahor Planet 18 Planet TV

Ponedeljek, 30. 1. 2023, 14.15

1 leto, 2 meseca

Planet 18

Naprodaj legendarna katrca #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Nekdanji predsednik republike Borut Pahor je na družbenem omrežju Instagram objavil, da prodaja svojo legendarno katrco, tako zbrani denar pa bo podaril društvu Junaki 3. nadstropja. Gre za hudo bolne otroke, ki se zdravijo na hematološko-onkološkem oddelku pedriatrične bolnišnice. Renault 4 GTL je letnik 1991 in je bila njegova ljubezen več kot 20 let, a kot pravi, ločitev ne bo težka, saj bo denar šel v resnično prave roke.

Planet 18
Planet TV Začenja se dirka po Savdski Arabiji s prenosom na Planet 2 #video

Ko domačine iz Novega mesta vprašamo o katrci, se vsi nasmehnejo. Skoraj vsak je namreč bil lastnik renaulta štiri ali pa so ga imeli vsaj sorodniki. Začetek izdelave katrce sicer sega v leto 1961. Izdelovali so jo na vseh celinah, samo v Novem mestu pa so jih izdelali več kot pol milijona. 

Planet 18 | Foto: Obiskali smo gospoda, ki ima več kot trideset let staro katrco doma, čeprav mu zanjo ponujajo precej denarja. Odpravili smo se tudi v Klub Katra. Janez Plankar, predsednik Kluba Katra: "To je bil družinski avto, tovorni avto, avto za na njivo, res je vsestranski. Preprost za vzdrževanje."

Vprašali smo ga tudi, ali bi ga zanimal nakup Pahorjevega avtomobila. Odgovarja, da zagotovo, katrca je zanimiva že zaradi tega, kdo je lastnik. A obenem prizna, da ga skrbi za prihodnost Pahorjeve katrce, in upa, da bo novi lastnik zanjo tako lepo skrbel kot trenutni.

Danes v informativni oddaji Planet 18 ne zamudite: SOVA je skupaj z NPU priprla dva tujca, osumljena vohunjenja za Rusijo. Gre za moškega in žensko, ki naj bi vohunila pod pretvezo trgovanja z umetninami, v Ljubljani pa imata tudi otroka. Za koga sta vohunila? Kaj ju čaka? Sarajevska kriminalna združba je načrtovala napad na slovensko pevko Senido Hajdarpašić z umetniškim imenom Senidah. Nameravali so jo pretepsti ali politi s kislino. Zakaj bi bila zvezdnica tarča bosanskih kriminalcev? Ob 18. uri na Planetu.
Planet TV
Planet TV Nismo start-up stranka, pravijo po enem letu v Gibanju Svoboda #video
Planet 18
Planet TV Po 13 letih je konec #video
Planet 18
Planet TV Od Zemljariča do Juga #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     
Ne spreglejte