Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 8. 2020,
10.07

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,77

4

Natisni članek

Planet TV Pearl Harbor

Sreda, 5. 8. 2020, 10.07

3 leta, 8 mesecev

Režiser je lepi igralki očital, da je predebela

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,77

4

Planet TV | Foto Instagram

Foto: Instagram

Nocoj ob 20. uri si boste na programu Planet PLUS lahko ogledali filmsko uspešnico Pearl Harbor, v kateri poleg Bena Afflecka in Josha Hartnetta nastopa tudi britanska igralka Kate Beckinsale. Ta je razkrila, da ji je pred začetkom snemanja filma režiser Michael Bay naročil, da mora izgubiti nekaj kilogramov, kar jo je močno presnetilo.

Igralka se je pred začetkom snemanja filma Pearl Harbor v svoji koži počutila odlično, saj ji je hitro uspelo izgubiti težo, ki jo je pridobila med nosečnostjo. Hladen tuš pa je prišel, ko je šla na pomerjanje kostumov za vlogo. 

Dekliščina
Planet TV Komedija, ki ruši stereotipe

"Spomnim se, da sem preizkušala nekaj kopalk za snemanje prizora, in priznati moram, da sem se počutila precej samozavestno. Kostumograf pa je dobesedno prebledel in mi rekel: "Hočeš vedeti, koliko časa še imaš do snemanja tega prizora?" Takoj ko sem se vrnila v hotel, me je tam čakala napisana stroga dieta in natančen urnik vadbe."

26- letna Kate Beckinsale v filmu Pearl Harbor | Foto: 26- letna Kate Beckinsale v filmu Pearl Harbor

Čeprav ji ni bilo jasno, zakaj bi morala za vlogo medicinske sestre med drugo svetovno vojno imeti popolno postavo, se je igralka diete držala, dokler se na snemanju ni skoraj onesvestila. Kasneje je odkrila, da ni bila edina, ki ji je bilo naročeno, da mora shujšati.

Varna hiša
Planet TV Ryan Reynolds proti Denzlu Washingtonu

Svojo zgodbo ji je med drugim zaupal tudi soigralec Ben Affleck, ki je z režiserjem Michaelom Bayem sodeloval pri filmu Armageddon. "To se je zgodilo tudi meni. Prisilili so me, da sem si dal narediti nove zobe," naj bi igralki zaupal zvezdnik. Ta je potem v šali povedala, da je bila vesela, da je vsaj lahko obdržala svoje zobe. 

Marko Potrč
Planet TV Voditelja sta jo dobro odnesla, skoraj bi bila premočena do kosti

Nad odnosom režiserja na snemanjih se je sicer pritožilo že kar nekaj igralcev, med drugim Bruce Willis, Megan Fox in Jennifer Lawrence.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Zdaj trenira tudi po šestkrat na teden 

Igralka do trenutka, ko ji je režiser naročil, naj začne trenirati, nikoli ni vstopila v telovadnico, zdaj pa se tam poti tudi po šestkrat na teden. "Redna vadba je zame zelo pomembna predvsem zaradi mojega počutja, vse drugo so samo pozitivni stranski učinki. S fizičnimi treningi se znebim tudi stresa," je pojasnila in dodala, da pri tem seveda pazi tudi na to, da se pravilno prehranjuje.

Film Pearl Harbor si boste na Planet PLUS lahko ogledali NOCOJ ob 20. uri. Na Planet 2 ob 21. uri ujamete film Poslednja noč (25th Hour) z Edwardom Nortonom in Philipom Seymourjem Hoffmanom, ob 23.15 pa Kačje oči (Snake Eyes) z Nicholasom Cageom.
Ženska
Planet TV Igralka presenetila s kratko pričesko #foto
Planet TV Takšni izzivi čakajo tekmovalce v novi sezoni Preživetja v divjini #foto
Planet TV Jasna Kuljaj v novih kopalkah kot Pamela Anderson #foto
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte