Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 1. 2022,
16.35

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,42

3

Natisni članek

Planet TV Valentina Plaskan Osebno z Valentino Plaskan

Četrtek, 6. 1. 2022, 16.35

2 leti, 2 meseca

Osebno z Valentino Plaskan

Priljubljena pogovorna oddaja odslej daljša in z novim terminom #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,42

3

Pogovorna oddaja Osebno z Valentino Plaskan je odslej na sporedu ob nedeljah ob 19.45. V daljših enournih oddajah bo voditeljica gostila dva sogovornika. 

V oddaji Jutro na Planetu z voditeljico Suzano Kozel se je tokrat oglasila voditeljica priljubljene pogovorne oddaje Osebno z Valentino Plaskan. Oddaja se je z novim letom preoblekla v sveže barve.

Osebno z Valentino Plaskan | Foto: Blaž Vatovec Foto: Blaž Vatovec

Dlje in še bolj poglobljeno se bodo pogovarjali o tem, kaj žene vrhunske strokovnjake, ki premikajo meje znanosti, kaj motivira športnike, ki nas z izjemnimi dosežki puščajo odprtih ust, gostili bodo gospodarstvenike in inovatorje, ki našo dvomilijonsko državo postavljajo na zemljevid svetovne gospodarske elite.

Prav posebno mesto pa bodo v supervolivnem letu dobili tudi politiki, ki tako ali drugače dnevno upravljajo naša življenja. Zaradi novega termina se bo oddaja še bolj približala vsem, ki so zvedavi in radi širijo svoja obzorja tudi ob nedeljah zvečer.

Novice Znani slovenski psiholog razkril eno svojih najbolj tragičnih zgodb iz študentskih časov #video

"Oddaja se širi, več bo gostov, več vsebin, ki bodo, upam, pritegnile gledalce," je o novostih v oddaji povedala Valentina Plaskan. V dosedanjih oddajah je gostila znane, Slovence med drugim Vlada Kreslina, Joca Pečečnika, pa tudi najbolj priljubljenega slovenskega župnika Martina Goloba. V čisto prvi oddaji je bil njen gost prvi epidemiolog v državi, Milan Krek.

Vlado Kreslin
Trendi Vlado Kreslin osebno: okoljevarstvenik, ko to še ni bilo moderno #video

"To so imena, ki so zaznamovala Slovenijo v tem kratkem času, v tem 30-letnem obdobju. Zagotovo nadaljujemo tudi v tej luči, hkrati pa tudi z novostmi, pomembnimi zadevami oziroma tistimi nekoliko manj prijetnimi, kot je recimo epidemija. Krmarimo med tem, da poskušamo najti različne goste, in ravno zdaj se bo to še razširilo," je povedala Valentina. V vsaki oddaji bosta odslej po dva gosta, drugi del oddaje bo namreč namenjen estradnikom, ki nas s svojimi ustvarjalnimi podvigi ne puščajo hladnih. 

Novice Joc Pečečnik: Glede na vloženo delo sem še premalo bogat #video

In kako se Valentina pripravlja na posameznega gosta? "Informacije o gostih dobimo na terenu, ko se pogovarjamo z ljudmi, ki jih poznajo. Tega ni mogoče narediti prek računalnika. Tam lahko vse preberemo, ampak to vse že vemo. Želimo najti nekaj, kar bo zanimivo tudi za ljudi, kar bo zanimivo konec koncev zame, da si želim nadaljevati. Bistvo oddaje je, koliko tistega, kar mi kažemo javno, je zares samo javno oziroma koliko zasebno življenje vpliva na naše odločitve. Mislim, da se vedno znova pokaže, da je tega kar precej."

Novice Martin Golob v oddaji Osebno z Valentino Plaskan: To ni samo moje delo #video

Kaj je Valentina Plaskan še razkrila v pogovoru v oddaji Jutro na Planetu, si lahko ogledate v zgornjem videu. Zamujene oddaje najdete tudi na Planeteka.si.

Oddaja Osebno z Valentino Plaskan je na Planetu vsako nedeljo ob 19.45.

Milan Krek v oddaji Osebno z Valentino Plaskan pokazal čustva #video
Novice Milan Krek v solzah o svoji družini: Upam, da bodo zdržali #video
Andrej Vizjak.
Novice Vizjak v oddaji Osebno z Valentino Plaskan: "Ne smem se vdati" #video
 Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte