Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 5. 2018,
9.28

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

Natisni članek

Planet TV Viviana Kukar Nova zvezda Slovenije

Četrtek, 31. 5. 2018, 9.28

5 let, 10 mesecev

Nova zvezda Slovenije

Finalistka Viviana Kukar: Njena vzornica je Christina Aguilera #video #intervju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29
nova zvezda

Viviana Kukar je izredno samozavestna finalistka šova Nova zvezda Slovenije, saj nastopa že od svojega sedmega leta starosti. Rada je v središču pozornosti, zato se na odru počuti odlično. Če bi lahko zapela s katerim koli glasbenikom na svetu, bi izbrala Christino Aguilero, ki je njena vzornica v več pogledih.

Viviana pravi, da je petje nekaj, brez česar si ne predstavlja svojega življenja. | Foto: Planet TV Viviana pravi, da je petje nekaj, brez česar si ne predstavlja svojega življenja. Foto: Planet TV

16-letna Viviana, ki poje že od otroštva, se je v preteklosti udeležila že več tekmovanj in na enem od njih dobila tudi denarno nagrado, ki jo bo izkoristila za pesem, pri kateri ji pomaga pevka Eva Černe. V pevski šov Nova zvezda Slovenije pa se je prijavila, da se pokaže vsej Sloveniji in da spozna nove ljudi.

Trendi Dobili smo finaliste šova Nova zvezda Slovenije! #video #foto

Viviana že dolga leta igra klaviature, petja se je nekoč že učila pri Alenki Gotar, zdaj pa je njena učiteljica petja slovenska mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran. Pravi, da je poraz nikoli v življenju ne razočara in da se vedno znova pobere ter gre naprej. V sobotnem finalu šova Nova zvezda Slovenije stavi na svojo močno interpretacijo.

Trendi Omar svetuje: Na žirijo in občinstvo se ne ozirajte

Ali misli, da se v Sloveniji da živeti samo od glasbe in kateri slovenski izvajalci so ji najbolj pri srcu, preverite v spodnjem videu.

Kdo bo tista nadarjena pevka, ki ji bo v finalni oddaji Nova zvezda Slovenije uspelo, da si pripoje prvo mesto? Zadnjo besedo pri tem boste imeli prav vi! Zato ne zamudite velikega finala šova Nova zvezda Slovenije že to soboto ob 21. uri na Planet TV!
Ne spreglejte