Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 4. 2018,
11.48

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,67

Natisni članek

Saša Mihelčič Primož Vrhovec Ranko Babić Judita Zidar Vesna Ponorac Dario Nožić Serini Gorske sanje

Petek, 6. 4. 2018, 11.48

6 let

Gorske sanje

Tako se zabavajo igralci na snemanju Gorskih sanj #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,67

Čeprav Judita Zidar in Boris Kerč v seriji Gorske sanje igrata velika sovražnika Amalijo in Maksa, pa se v resnici igralca razumeta zelo dobro in sta na snemanju veliko bolj sproščena kot lika, ki ju igrata. Vesna Ponorac in Dario Nožić Serini, ki igrata Matejo in Roka, se rada pošalita, da sta kot brat in sestra, za smeh pa pogosto poskrbi tudi Ranko Babić. Poglejte si fotografije iz zakulisja snemanja priljubljene serije!

Ranko Babić in obe Urški (Hlebec in Vučak Markež) vedno poskrbijo za dobro voljo. V Gorskih sanjah Ranko igra serviserja smuči Vučka, Urški pa sta prodajalki Fani in Cvetka. | Foto: Ranko Babić in obe Urški (Hlebec in Vučak Markež) vedno poskrbijo za dobro voljo. V Gorskih sanjah Ranko igra serviserja smuči Vučka, Urški pa sta prodajalki Fani in Cvetka.

Ranko vedno nasmeji tudi Vesno Ponorac, ki v Gorskih sanjah igra smučarko Matejo. | Foto: Ranko vedno nasmeji tudi Vesno Ponorac, ki v Gorskih sanjah igra smučarko Matejo.

Judita Zidar in Boris Kerč sta v svojih vlogah Amalije in Maksa zelo resna, v resnici pa se med prizori tudi nasmejita in pokažeta, kako sproščena sta v resnici. | Foto: Judita Zidar in Boris Kerč sta v svojih vlogah Amalije in Maksa zelo resna, v resnici pa se med prizori tudi nasmejita in pokažeta, kako sproščena sta v resnici.

Besedila je pri tako obsežnem snemanju res veliko in Saša Mihelčič ga vadi tudi v studiu, ko čaka na snemanje. | Foto: Besedila je pri tako obsežnem snemanju res veliko in Saša Mihelčič ga vadi tudi v studiu, ko čaka na snemanje.

Dve Urški, veliko smeha. | Foto: Dve Urški, veliko smeha.

Alenka Tetičkovič in Jure Ivanušič znata razbremeniti napete prizore. | Foto: Alenka Tetičkovič in Jure Ivanušič znata razbremeniti napete prizore.

Judita Zidar v maski. | Foto: Judita Zidar v maski.

Ko je ekipa dobro usklajena, je tudi snemanje bolj prijetno - in začinjeno s smehom.  | Foto: Ko je ekipa dobro usklajena, je tudi snemanje bolj prijetno - in začinjeno s smehom.

Dario in Vesna se pred sodelovanjem v Gorskih sanjah nista poznala, zdaj pa pravita, da sta kot brat in sestra. | Foto: Dario in Vesna se pred sodelovanjem v Gorskih sanjah nista poznala, zdaj pa pravita, da sta kot brat in sestra.

Le kaj je hotela pokazati Urška Hlebec? | Foto: Le kaj je hotela pokazati Urška Hlebec?

Tudi oče in hči iz serije se znata dobro nasmejati. | Foto: Tudi oče in hči iz serije se znata dobro nasmejati.

Gorske sanje so na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 20.00 na Planet TV.

Serijo lahko podprete tudi na Facebook strani in se pridružite debati z uporabo ključne besede #GorskeSanje. 
Ne spreglejte