Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 9. 2017,
10.48

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

Natisni članek

Planet TV Tuje življenje Erkan Petekkaya Leyla Tanlar

Petek, 1. 9. 2017, 10.48

6 let, 6 mesecev

Tuje življenje

Zvezdnik Tujega življenja: Ko bi le imel hčerko, kakršna je Cansu!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53
Tuje življenje

Igralci iz Tujega življenja neverjeten uspeh turške serije pripisujejo tudi dejstvu, da so se igralci med snemanjem resnično povezali in delujejo kot prava družina. Leyla Tanlar, ki igra Cansu, je zatrdila, da sta s filmskim očetom Erkanom Petekkayo postala kot prava oče in hči.

Tuje življenje je na sporedu vsak dan v tednu! Od ponedeljka do petka lahko napeto nadaljevanko ujamete ob 18.30, v soboto in nedeljo pa ob 19.00.

Turški igralec Erkan Petekkaya, ki je v Turčiji pravi zvezdnik, je zaradi mednarodnega uspeha izjemno uspešne nadaljevanke Tuje življenje čedalje bolj prepoznaven tudi v Evropi, dobil pa je tudi vabilo v Hollywood. Nadaljevanka Tuje življenje je ena najbolj uspešnih turških TV-produkcij, Erkan pa zasluge za uspeh pripisuje tudi zelo nadarjeni ekipi s soigralkama Nurgul Yesilcay in Ebru Ozkan na čelu.

 

A post shared by H.M.K🇹🇷🇧🇭♒️ (@hmk.tr) on

Univerzalna zgodba, ob kateri se nasmejimo in zajokamo

"Menim, da smo v seriji ustvarili like, katerih zgodbo lahko spremljajo ljudje vseh starosti in družbenih slojev, razumejo jo tako bogataši kot manj premožni ljudje, gledalci pa se lahko ob njej takoj nasmejijo kot razjokajo," je o tem povedala igralka Leyla Tanlar, ki v nadaljevanki igra Cansu. Erkan je ob tem dodal, da je zgodba resnično univerzalna, saj se lahko nesrečna zamenjava otrok v porodnišnici zgodi tako v Turčiji kot v ZDA.

Tudi v resničnem življenju je očkova punčka

Ena od najbolj priljubljenih obrazov v Tujem življenju sta prav Erkan in Leyla, ki v seriji igrata očeta in hči. On je vplivni poslovnež, ona pridno dekle, ki je odraščalo v premožni hiši in ima iskren odnos s svojim očetom, tega pa ne more skaliti niti skrivnost iz preteklosti. "Z Erkanom sva res postala kot oče in hči. Zdi se mi, da je pri Cansu najbolj odločujoča karakteristika prav njena povezanost z očetom. Tudi v resničnem življenju sem očkova punčka, zelo rada pa imam tudi strica Erkana. Prizore, v katerih se pojavita oče in hči, odigram z iskreno ljubeznijo, ki jo čutim do njega."

 

A post shared by Leyla Tanlar (@leylatanlaar) on

"Oče Leyle Tanlar je zelo ljubosumen name"

Občutki so obojestranski, saj tudi Erkan zatrjuje, da ima Cansu rad kot lastno hčer. "V Tujem življenju resnično podoživljam občutke, ki bi jih imel oče hčerke," pravi in v smehu dodaja, da je oče Leyle Tanlar zelo ljubosumen nanj. "Ko bi le imel hčerko, kakršna je Cansu!" pravi Erkan, ki skrivnost za uspeh Tujega življenja pripisuje tudi temu, da je igralska ekipa postala prava družina.

 

Spremljajte Planet TV tudi na FacebookuTwitterju in YouTube.

 

Ne spreglejte