Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 11. 2023,
16.23

Osveženo pred

6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

filmi Planet TV

Petek, 3. 11. 2023, 16.23

6 mesecev

Filmi ob koncu tedna na Planetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Soboto in nedeljo bodo na Planetu popestrili tudi odlični filmi. V soboto ob 20. uri si boste lahko ogledali romantično komedijo Ljudje, ki jih morda poznaš in Sinoči. Nedelja pa bo akcijska z filmsko uspešnico Adrenalin 2: Visoka napetost z Jasonom Stathamom in akcijskim trilerjem Tujec z Jackiem Chanom.

V soboto ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali romantično komedijo Ljudje, ki jih morda poznaš (People You May Know). Zgodba sledi 30-letnemu introvertiranemu Jedu, ki se mu je do zdaj uspelo izogibati družbenim medijem.

Ljudje, ki jih morda poznaš (People You May Know) | Foto: promocijsko gradivo Ljudje, ki jih morda poznaš (People You May Know) Foto: promocijsko gradivo

Ko se mora opredeliti, kdo je, ugotovi, da je življenje, ki ga lahko "živi na spletu", veliko bolj zanimivo od resničnega življenja.

TDF Kriterij Singapur, Tadej Pogačar
Planet TV Tudi kolesarski spektakel v Saitami s prenosom v živo na Planet 2

Ob 22. uri bo sledila romantična drama Sinoči (Last Night), ki govori o pisateljici Joanni (Keira Knightley) in poslovnežu Michaelu (Sam Worthington), ki sta na videz srečno poročena, a njun zakon počasi načenja Joannina ljubosumna narava.

Sinoči (Last Night) | Foto: promocijsko gradivo Sinoči (Last Night) Foto: promocijsko gradivo

Ko se Michael odpravi na službeno potovanje s svojo seksi sodelavko Lauro (Eva Mendes), se izkaže, da je Joannino ljubosumje precej upravičeno. Toda tudi Joanna ni povsem nedolžna. Ko po naključju sreča svojo nekdanjo simpatijo, pisatelja Alexa (Guillaume Canet), ki jo povabi na večerjo, Joanna hitro podleže njegovemu šarmu.

Jutro na Planetu
Planet TV Voditelj Klemen Bučan ima novo #video #foto

V nedeljo ob 20. uri vas na Planetu čaka akcijski triler Adrenalin 2: Visoka napetost (Crank: High Voltage). V visokooktanskem nadaljevanju Adrenalin 2: Visoka napetost (Crank: High Voltage) mora poklicni morilec Chev Chelios (Jason Statham) vnovič preživeti in doživeti še en dan. Zgodba se nadaljuje natanko tam, kjer se je prejšnja končala: Chev je komaj preživel gotovo smrt na ulicah Los Angelesa, ko ga že ugrabi skrivnostni kitajski mafijec, ki mu iz telesa odstrani srce. Namesto tega mu v prsni koš vstavi umetno srce, ki lahko brez pomoči električnega toka deluje le eno uro.

Adrenalin 2: Visoka napetost (Crank: High Voltage) | Foto: promocijsko gradivo Adrenalin 2: Visoka napetost (Crank: High Voltage) Foto: promocijsko gradivo

Chev, ki se tako znajde sredi bitke s časom, mora čim prej najti svoje pravo srce, pri tem pa mu pomagajo njegovo dekle Eve, prostitutka Ria in prijateljica Venus. Kmalu odkrije, da je njegovo srce v stoletnem mafijcu Poon Dongu.

Jutro an Planetu
Planet TV Poglejte, kaj je udeleženec šova pripravil v oddaji Jutro na Planetu #video

Ob 22. uri bo sledila še ena filmska uspešnica Tujec (The Foreigner). Režiser filma Casino Royal prinaša napeti triler z Jackiejem Chanom in Pierceom Brosnanom v glavnih vlogah, posnet po romanu The Chinaman.

Tujec (The Foreigner) | Foto: promocijsko gradivo Tujec (The Foreigner) Foto: promocijsko gradivo

Film pripoveduje zgodbo o skromnem londonskem podjetniku Quanu (Jackie Chan), ki se hoče maščevati, ko njegova edina hči umre v terorističnem napadu. V neutrudnem iskanju hčerinega morilca je Quan prisiljen na igro mačke in miši z vladnim uradnikom (Pierce Brosnan), čigar preteklost bi ga lahko pripeljala do identitete morilca.

Film Ljudje, ki jih morda poznaš bo na sporedu v soboto ob 20. uri, v nedeljo ob 20. uri pa bo na sporedu akcija Adrenalin 2: Visoka napetost.

Večerja za 5: Na deželi
Planet TV Udeleženka šova izgubila kar 30 kilogramov #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.      
Ne spreglejte