Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
8. 4. 2023,
8.57

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Annette Bening Eva Mendes Meg Ryan

Sobota, 8. 4. 2023, 8.57

1 leto

Vas zanima, kako je posneti film samo z žensko igralsko zasedbo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02
Meg Ryan | Foto promocijsko gradivo

Foto: promocijsko gradivo

Nocoj ob 22. uri si boste na Planetu lahko ob ogledali komično dramo Ženske (The Women). V glavni vlogi je poleg Annette Bening in Eve Mendes nastopila tudi Meg Ryan, ki je v enem izmed intervjujev razkrila, zakaj je na snemanju tega projekta vztrajala skoraj 15 let in kako je bilo snemati film z igralsko zasedbo, ki so jo sestavljale same ženske.

Roparsko gnezdo
Planet TV Ta akcijski film si boste lahko v nedeljo ogledali premierno

Komična drama Ženske je nastala na podlagi istoimenske gledališke igre, ki jo je napisala Clara Boothe Luce, film pa je režirala Diane English. Njegova glavna posebnost je nedvomno to, da igralsko zasedbo sestavljajo same ženske, o čemer je glavna igralka Meg Ryan dejala:

"Na snemanju ne bi mogle bolj uživati. Medtem ko smo se zabavale, smo se spodbujale, predvsem smo se med seboj poslušale. Pred snemanjem se sicer nismo poznale, ampak hitro smo stkale vez, saj smo se lahko pogovarjale o igralskih izkušnjah in otrocih. Obenem so si vse tako različne, da je vsaka pomembno prispevala svoj košček k celi sestavljanki."

Jutro na Planetu
Planet TV Z avtom Kolo sreče na izlet na morje #video

Meg se je sicer trudila posneti novejšo verzijo tega filma že od leta 1994, a so takrat projekt morali opustiti zaradi težav z usklajevanjem urnika. Kaj je ohranjalo njeno zanimanje toliko časa? "Mislim, da so ženske del družbe, ki je zelo zanimiv in kompliciran ter zabaven. Obenem so moje prijateljice pomemben del mojega življenja in vedno sem bila prepričana, da je zgodba o tem, kaj sledi, ko se ženske razidejo, zelo zanimiva. Obenem zgodba prinaša novost, saj jo povedo samo ženske, za nameček pa so tudi karakterji polni življenjskih napak."

Poroka na prvi pogled
Planet TV Aleš spregovoril o boleči izgubi, ki ga je močno zaznamovala #video

Glavna igralka je to podrobneje pojasnila na svojem primeru, saj igra v vlogi ženske, ki jo je odpustil lasten oče, njen mož jo vara, izda jo najboljša prijateljica … Ob premagovanju vsega tega postane seveda bistvena pomoč prijateljic, za kar je Meg priznala, da se tudi ona v zasebnem življenju nenehno obrača po nasvete k njim, ko se znajde v težkih situacijah.

V zaključku je povedala še, kako se je ujela s svojo soigralko Annete Bening, s katero pred tem še ni igrala: "Bilo je, kakor da bi igrala tenis z nekom boljšim od sebe. Z vsakim prizorom sem postajala boljša. Vedno sva se zabavali, obenem pa me je s svojimi izjavami tudi vedno presenečala. Zelo je pametna in zelo zabavna."

Komično dramo Ženske (The Women) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 22. uri! Pred tem pa ne zamudite še romantične komedije Maščevanje v visokih petah (The Other Woman), ki bo na sporedu ob 20. uri. 

Poroka na drugi pogled
Planet TV Komentatorji ob teh prizorih umirali od smeha #video
Milijonar
Planet TV Presenečeni voditelj mislil, da je v Milijonarja prišel minister #video
Kolo sreče
Planet TV Ne boste verjeli, kaj je simpatična voditeljica počela kot majhna deklica #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte