Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 7. 2022,
8.23

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

premiera Blake Lively Anna Kendrick Planet TV

Četrtek, 21. 7. 2022, 8.23

1 leto, 9 mesecev

Sobotna filmska premiera: Milo za drago

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Tudi ta konec tedna bo na Planetu izvrsten filmski spored; v soboto ob 19.45 bosta za zabavo poskrbeli Anna Kendrick in Blake Lively v komični kriminalni drami Milo za drago (A Simple Favor), ki bo predvajana premierno na slovenskih televizijah.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Par, ki je zakuhal škandal, razkril ozadje dogajanja v šovu

Milo za drago (A Simple Favor) je napet in hkrati glamurozen ter duhovit triler, poln preobratov in izdaj, skrivnosti in razkritij, ljubezni in zvestobe, a tudi umorov in maščevanja. Zgodba temelji na knjižnem prvencu Darcey Bell, ki je izšel leta 2017, že naslednje leto pa so po njem posneli filmsko uspešnico, v kateri blestita Blake Lively in Anna Kendrick. Igrajo tudi Henry Golding, Linda Cardellini, Jean Smart in Rupert Friend, po uspehu v kinodvoranah pa so napovedali tudi snemanje nadaljevanja.

Milo za drago | Foto: Milo za drago

Film spremlja ustrežljivo mamo samohranilko in ne pretirano uspešno vlogerko Stephanie Ward (Kendrick), ki se spoprijatelji z očarljivo in glamurozno Emily Nelson (Lively). Ta jo nekega dne prosi, naj pripelje njenega sina iz šole, nato pa izgine brez sledi. Stephanie skuša odkriti resnico o izginotju svoje najboljše prijateljice, zato združi moči z njenim možem, kmalu pa se začne spraševati, ali Emily sploh pozna tako dobro, kot se ji je sprva zdelo.

Zabavna in preobratov polna filmska uspešnica bo na Planetu v soboto ob 19.45, film pa bo predvajan premierno na slovenskih televizijah. Ponovitev bo na Planetu v nedeljo popoldan.

Milo za drago | Foto: Milo za drago

Prav tako v soboto bo ob 22. uri na sporedu še komedija Moja super bivša (My Super Ex-Girlfriend), v katerem superjunakinja uporabi svoje moči, da svojemu bivšemu, ki jo je zapustil, življenje spremeni v pekel. Igrajo Uma Thurman, Luke Wilson, Anna Faris, Eddie Izzard in Wanda Sykes.

Zdravnik brez vesti
Planet TV Spoznajte lepotico iz nove zdravniške serije

Akcijsko nedeljo medtem ob 19.45 prinaša komični akcijski triler Zadnja bitka (The Last Stand) z Arnoldom Schwarzeneggerjem in Johnnyjem Knoxvillom, v katerem prvi igra šerifa obmejnega ameriškega mesteca, ki se zoperstavi zloglasnemu vodji mamilarskega kartela.

Peti element | Foto: Peti element

Zatem bo v nedeljo ob 22. uri na Planetu še kultna ZF-pustolovščina Luca Bessona Peti element (The Fifth Element) z Millo Jovovich, Bruceom Willisom in Garyjem Oldmanom. Zgodba se odvija leta 2263, ko zlo ogroža človeštvo in edini način, kako ga rešiti, je peti element, ki se pojavi vsakih pet tisoč let. Znanstvenikom ga uspe rekonstruirati v obliki ženske z imenom Leeloo, tej pa pomaga preživeti in jo ubraniti nekdanji narednik in zdajšnji taksist.

Ebru özkan
Planet TV Za vlogo v tej seriji jo je nagradil Erdogan
Ljubljana Beach Volley
Planet TV Športni spektakel s prenosom na Planet 2
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Ta nevesta je z možem že posnela vroč domači video, ki pa se je izkazal za polomijo #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.
Ne spreglejte