Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
6. 8. 2023,
8.00

Osveženo pred

9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Natisni članek

Planet TV Jeff Goldblum Liam Hemsworth

Nedelja, 6. 8. 2023, 8.00

9 mesecev

Snemanje tega filma je igralcu povzročalo nočne more

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,06

Nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali filmsko uspešnico Dan neodvisnosti: Nova grožnja (Independence Day: Resurgence). V filmu je zaigral tudi Liam Hemsworth, ki je v enem izmed intervjujev razkril, kateri igralec je nanj na snemanju filma naredil izjemen vtis, in povedal nekaj podrobnosti o svojem zasebnem življenju, ki ga ne izpostavlja javnosti.

Film Dan neodvisnosti: Nova grožnja (Independence Day: Resurgence) je izšel dvajset let za prvim (Dan neodvisnosti (Independence Day)), ki ste si ga na Planetu lahko ogledali prejšnjo nedeljo. Jeff Goldblum in Bill Pullman sta nastopila tudi v prvem delu filmske serije, medtem ko je Liam Hemsworth tokrat sodeloval prvič.

Prenova doma
Planet TV Izjemna prenova doma, ki marsikomu privabi solze na lice

V enem izmed intervjujev je sprva razkril, da si je v otroštvu naskrivaj ogledal prvi del filmske serije. "Imel sem skoraj sedem let, ko sem prvič pogledal Dan neodvisnosti. Moja brata sta ga imela posnetega na kaseti in jaz sem se k njima na skrivaj pritihotapil, ko sta ga gledala," je pojasnil Liam.

Dan neodvisnosti: Nova grožnja | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

Nato je igralec spregovoril o tem, kako je bilo sodelovati z igralcem Jeffom Goldblumom, ki je del originalne igralske zasedbe filmske serije: "Jeff Goldblum je neverjeten. Je eden od mojih najljubših ljudi. Pri svojem delu je izredno strasten, obenem pa vsakega v svoji bližini napolni s srečo in energičnostjo. Krasno je bilo delati z njim."

Jeff Goldblum | Foto: promocijsko gradivo Jeff Goldblum Foto: promocijsko gradivo

Liam je nato priznal, da je imel zaradi snemanja tega filma tudi nočne more, ki pa so bile povezane tudi z Jeffom Goldblumom. "Imel sem nočne more, da sva z Jeffom bežala pred vesoljci," je priznal igralec, nato pa dodal še, da je tudi sama vsebina filma precej strašljiva.

Planet TV
Planet TV Spet bomo kuhali, tokrat na deželi #video

Naposled pa je glavni igralec odgovoril tudi na vprašanje o tem, ali bi kdaj želel nastopiti v filmu tudi s svojima bratoma. "Pogovarjali smo se o tem, ampak dvomim, da se bo to zgodilo v bližnji prihodnosti. Bilo pa bi zelo zabavno," je priznal Liam.

Kolo sreče
Planet TV Poglejte, kdo jeseni prihaja v Kolo sreče #video

Njegova brata sta namreč Chris in Luke Hemsworth, ki sta oba prav tako igralca, zato je v njihovi družini prisotna tudi medsebojna tekmovalnost. Liam je v nadaljevanju razkril, da je on tisti, ki se med brati obnaša najslabše. "Ampak vseeno bi rekel, da sem bil jaz med nami najbolj nor. Stric me je namreč oklical za sina hudiča," je še zaupal glavni igralec v intervjuju.

Dan neodvisnosti: Nova grožnja | Foto: promocijsko gradivo Foto: promocijsko gradivo

V nadaljevanju intervjuja je Liam spregovoril še o tem, kako mu uspeva svoje zasebno življenje dejansko ohranjati zasebno. Zvezdnik je dejal: "Veliko stvari, ki jih ne moreš nadzirati, pride na plano, ampak jaz samo poskušam vse jemati s preprostostjo."

V intervjuju so nato izpostavili, da je igralec zelo zavzet za reševanje psov, ki so tudi zvezde njegovega profila na Instagramu, povprašali pa so ga tudi o tem, ali bo kdaj v filmu nastopil tudi z njimi. Liam Hemsworth je v zaključku intervjuja razkril: "Pogovoril sem se s svojimi psi in zelo radi bi z menoj sodelovali pri snemanju filma. Tako, da je vse mogoče."

Hiša ljubezni
Planet TV Bodo s pomočjo tega eksperimenta vendarle našli pravo ljubezen?

Celoten intervju z glavnim igralcem filma Dan neodvisnosti: Nova grožnja (Independence Day: Resurgence) si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku:

Film Dan neodvisnosti: Nova grožnja (Independence Day: Resurgence) si lahko na Planetu ogledate nocoj ob 20. uri. Ob 22.30 sledi zgodovinska vojna drama Vojna za vero (For Greater Glory).

Moj dragi zmore
Planet TV Legendarni šov Moj dragi zmore se vrača na male ekrane
GAME4UKRAINE
Planet TV Dobrodelni nogometni spektakel GAME4UKRAINE s prenosom na Planet 2
Odbojka na vodi
Planet TV Na Planet 2 prenos prvega turnirja v odbojki na vodi na svetu, ki bo potekal na Ljubljanici
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte