Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
18. 7. 2020,
8.21

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,31

1

Natisni članek

Planet TV Hitri in drzni

Sobota, 18. 7. 2020, 8.21

3 leta, 9 mesecev

Se bo pokojni zvezdnik pojavil tudi v devetem nadaljevanju filma? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,31

1

Planet TV | Foto IMDb

Foto: IMDb

V soboto ob 20. uri bo na Planetu akcijski film Hitri in drzni 7, v katerem je svojo zadnjo vlogo odigral Paul Walker, kar je zelo pretreslo tudi njegove soigralce. A kljub prezgodnji smrti se bo igralčev lik morda pojavil tudi v devetem delu franšize, ki v kinematografe prihaja prihodnje leto.

Hitri in drzni 7
Planet TV Vroča sobota s filmom Hitri in drzni 7

Paul Walker bi septembra praznoval 47. rojstni dan, ob vsaki obletnici pa se ga spomnijo tudi njegovi oboževalci in soigralci. Vin Diesel je ob prejšnjem rojstnem dnevu spomin na igralca, ki je umrl v prometni nesreči pred skoraj sedmimi leti v času snemanja filma Hitri in drzni 7 (Furious 7), počastil z objavo fotografije. V ganljivem zapisu je sporočil, kako hvaležen je, da sta spletla takšno prijateljstvo, in da čuti, da je njegov duh še vedno prisoten, kar po njegovem mnenju dela ta svet lepši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So much to tell you... so much to share... as you know, we have been filming in Scotland. We threw a party for the crew last night in appreciation for all of their hard work. It was one of those moments that so often in the past we were together smiling and getting everyone drunk, especially Justin. Haha. Who by the way would make you so proud with what he is accomplishing with this film. Nathalie was there, in her loving spirit. Oh, and John Cena was there, who you would just love. His gratitude is palpable... and knowing you, you would just want him to win. This week the studio came to meet about the next chapter, your ears were ringing again. You would have gotten a kick out of the fact that we met in a chapel. It was profound... normally today I would be planning how to embarrass you with a birthday cake. Haha. Instead I reflect on how lucky I am to call you my brother. The tears never go away, but they change... from that of mourning to that of grace. We only hope to make you proud. Speaking of which, guess what message I woke up to... your daughter. Meadow sending me love on this day. Wow, she knows me so well. She has your heart. Happy birthday... it’s amazing, but somehow you continue to make the world a better place.

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Po smrti Paula Walkerja v prometni nesreči sta film Hitri in drzni 7 pomagala dokončati njegova brata Caleb in Cody Walker. Z njuno pomočjo in s pomočjo posebnih učinkov je ustvarjalcem filma uspelo končati zgodbo Briana O'Connerja v filmski franšizi. Vseeno pa sta že takrat Caleb in Cody Walker povedala, da ne izključujeta možnosti, da ne bi še kdaj pomagala pri ustvarjanju lika Briana. 

Tako so ustvarjalci po smrti Paula Walkerja dokončali lik Briana O'Connerja:

Bomo lik Briana videli tudi v devetem delu?

Prav zato je pred kratkim fotografija, ki jo je objavil Diesel s snemalnega prizorišča Hitrih in drznih 9, razburkala domišljijo oboževalcev teh filmov. Na njej se igralec druži s Codyjem Walkerjem. Nič sicer ne nakazuje, da bi mlajši Walker kaj posnel, zato obstaja možnost, da je šlo le za prijateljski obisk: Ne gre pa povsem izključiti, da bi režiser Justin Lin lahko presenetil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Tudi Dieslov zapis ob fotografiji "Vsakič, ko Cody obišče produkcijsko ekipo, se zgodi nekaj posebnega!" pušča domišljiji precej prosto pot in možnosti za špekulacije.

Vizualni učinki se ves čas izboljšujejo, toda gledalci bodo ob morebitnem pogledu na lik Briana vedeli, da je to plod računalniškega dela, in to bo zelo težko odmisliti. Številni so prepričani, da konec sedmega dela filma ne bi mogel bolj ganljivo končati tega poglavja, zato se jim zdi škoda, če bi se Brian O'Conner spet pojavil v filmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cody Walker (@codybwalker) on

Če gre pri zgornjih navedbah zgolj za špekulacije, pa zagotovo drži, da Dwayna Johnsona in Jasona Stathama v najnovejšem delu ne boste videli. Bodo pa tam Michelle Rodriguez, Ludacris in Tyrese Gibson, zasedbi pa se bodo pridružili še John Cena, Charlize Theron in Helen Mirren

Akcijski film Hitri in drzni 7, v katerem se je Paul Walker pojavil v svoji zadnji filmski vlogi, si na Planetu lahko ogledate v soboto ob 20. uri.
Ena žlahtna štorija
Planet TV Gušto iz Ene žlahtne štorije zdaj poje
Planet TV
Planet TV To so še nikoli objavljene fotografije iz zakulisja snemanja Esmeralde #foto
Ta teden z Juretom Godlerjem
Planet TV Jure Godler ima za poletje prav posebne načrte

 

 

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte