Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
19. 6. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Idris Elba Joel Silver Javier Bardem Sean Penn

Nedelja, 19. 6. 2022, 8.00

1 leto, 10 mesecev

Prva akcijska vloga tega igralca je od njega zahtevala telesno preobrazbo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01
Sean Penn (The Gunman) | Foto IMDb

Foto: IMDb

Nocoj si boste na Planetu lahko ob 22. uri ogledali akcijsko pustolovščino Strelec: krvava pogodba (The Gunman).  V njej bo v glavni vlogi zaigral Sean Penn, za katerega je bila to prva akcijska vloga v njegovi karieri. Kaj je ta od njega zahtevala in ali bo filmu sledilo tudi nadaljevanje, pa lahko izveste v nadaljevanju.

Sean Penn je bil v svoji karieri že dvakrat nagrajen z nagrado oskar, nikoli prej pa ga nismo videli v akcijskih vlogah. Strelec: krvava pogodba (The Gunman) tako zanj pomeni akcijski prvenec v karieri. Joel Silver, ki skupaj s Seanom Pennom in Andrewem Rono producira film, je priznal, da je igralca že dolgo spodbujal k temu, da bi se preizkusil tudi v tem žanru. V filmu bodo poleg njega zaigrali še Javier Bardem, Idris Elba, Ray Winstone in Mark Rylance.

Exatlon
Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!

Sean Penn je sicer sam zase dejal, da je film Strelec: krvava pogodba (The Gunman) krivično označiti samo z akcijskim filmom, saj pomeni veliko več kot zgolj to. O svoji prvenstveni vlogi v tem žanru pa je sam dejal: "Mislim, da se ta ne razlikuje bistveno od preostalih vlog. Gre sicer za drugačen žanr, ampak vseeno je v zgodbi neka človeškost." Penn sicer igra v vlogi Jima Terrierja, mednarodni vohun mora oprati svoje ime, da se reši pred organizacijo, za katero je nekoč delal.

Sean Penn je moral za svojo prvo akcijsko vlogo popolnoma izklesati svoje telo. | Foto: IMDb Sean Penn je moral za svojo prvo akcijsko vlogo popolnoma izklesati svoje telo. Foto: IMDb Sean Penn se je moral za to vlogo fizično povsem preobraziti, kar je od njega zahtevalo posebno vadbo in pa tudi posebno dieto. V intervjuju je poudaril, da več o tem ne bo povedal, kar je tudi utemeljil: "Bolj zanimivo se mi zdi, ko se tovrstne razprave dotikajo ženskih teles." Igralec je vseeno priznal, da se je v Arizoni udeležil posebnega vojaškega tabora, se naučil boriti, obenem pa je v filmu sam izvedel vrsto kaskaderskih prizorov.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Režiser Joel Silver je nato priznal, da je Sean Penn v svoj lik vložil veliko dela, da je povsem prevzel njegovo miselnost in pa tudi podobo. Sean je nato tudi sam dejal, da se poskuša čim bolj poistovetiti z vsakim likom, ki ga igra, saj mu to daje samozavest na snemanjih. Režiser je nato opozoril še na eno prednost sodelovanja z glavnim igralcem: "Sean lahko pokliče kogarkoli in ga povabi k sodelovanju, prav vsak pa mu bo tudi pritrdil."

Družinski dvoboj
Planet TV Vsem je zastal dih: neverjetna sreča v Družinskem dvoboju #video

Ob koncu sta se oba strinjala, da bi se jima zdelo odlično, če bi temu filmu sledilo tudi njegovo nadaljevanje, režiser Joel Silver pa je poudaril: "Ne glede na to moramo najprej dokončno izpiliti ta film in ga narediti odličnega."

Akcijsko pustolovščino Strelec: Krvava pogodba (The Gunman) si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 22.00. Pred tem pa ne zamudite še drame Kursk: Preketstvo globine (Kursk), ki si jo boste na Planetu lahko premierno ogledali nocoj ob 19.45. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Selina Chhaur
Planet TV Še en hladen tuš za avstralsko nevesto
Domenica, Selin in Holly
Planet TV Umazanega perila se načeloma ne pere v javnosti, a ta nevesta se tega ni držala
Tamara Djordjević
Planet TV Nevesta razkrila, ali si bo tudi ona ustvarila profil na OnlyFans
Andrew Davis in Holly Greenstein
Planet TV Ženin brez zadržkov razkril: V življenju sem imel približno 350 spolnih partnerk
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte