Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
10. 12. 2023,
8.00

Osveženo pred

4 mesece, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Emily Blunt Joseph Gordon-Levitt Bruce Willis

Nedelja, 10. 12. 2023, 8.00

4 mesece, 3 tedne

Bruce Willis zatrdil: Ta film je boljši od vseh, pri katerih sem kadarkoli sodeloval

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03
Looper | Foto promocijsko gradivo

Foto: promocijsko gradivo

Na Planetu si boste nocoj ob 22. uri lahko ogledali izvrstni akcijski triler Časovna zanka (Looper). V njem poleg Jospeha Gordona-Levitta in Emilly Blunt nastopa tudi Bruce Willis, ki je zatrdil, da je to eden najboljših filmov, pri katerih je imel možnost sodelovati v svoji karieri.

Akcijski triler Časovna zanka pripoveduje zgodbo o 25-letnem Josephu. Ta pripada skupini posebnih morilcev, ki svoje žrtve prejmejo iz prihodnosti in se jih diskretno znebijo. Toda nekega dne mafijski šefi iz prihodnosti pošljejo njega samega, trenutek obotavljanja pa je dovolj, da Joseph iz prihodnosti uide. Neizprosni kriminalci mlademu Josephu ne nameravajo oprostiti napake, zato mora na vratolomnem begu pred hladnokrvnimi morilci najti svojo starejšo različico in skleniti odprti krog časovnega potovanja.

Robin Hood: Origins
Planet TV Filmske uspešnice ob koncu tedna na Planetu

V intervjuju za revijo Esquire je Bruce Willis o akcijskem trilerju povedal: "To je bolje od vsega, pri čemer sem sodeloval v svoji karieri. Režiser Rian Johnson je izjemno opravil svoje delo. Zasnoval je izvirno zgodbo. Napisal je scenarij, ga prodal kot zelo dobrega, nato pa vztrajal pri njem, ga režiral in dokončal. To je dandanes težko, ker se običajno vedno nekdo vmeša v postopek. To pa se tokrat ni zgodilo. Tudi če nikoli več ne bi naredil ničesar drugega, bi mu zaradi te vztrajnosti uspelo v poslu. Neverjetno, res."

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Po razhodu s krutim možem iz šova je zdaj končno našla srečo v ljubezni

V intervjuju za Fandom Enterteinment je povedal še: "Časovna zanka prinaša več kot le izvirno zgodbo. Gre za zgodbo, o kateri bodo ljudje govorili in si jo ogledali večkrat ter se o njej pogovarjali. Tudi sam sem, ko sem jo prvič prebral, govoril sam s seboj. To pove, kako dober režiser je Rian Johnson. Ni dober, ampak odličen."

Bruce Willis in Jospeh Gordon - Lewitt. | Foto: promocijsko gradivo Bruce Willis in Jospeh Gordon - Lewitt. Foto: promocijsko gradivo

Bruce Willis je delil tudi svoje občutke o sami zgodbi: "Zelo je čustvena, saj ne gre le za znanstveno fantastiko ali za to, na kar jaz pomislim, ko to slišim. V njej je nekaj ljubezenskih zgodb, ki opravičujejo in pojasnjujejo dejanja likov." Zvezdnik je povedal tudi, kako se je na snemanju ujel s soigralcem Josephom Grodonom- Levittom: "Bilo mi je v čast. Po drugi strani pa je zelo čudno videti nekoga, ki je dejansko mlajša različica tebe. Odličen igralec je in res mi je všeč, kaj je naredil v tem filmu."

Znanstvenofantastični akcijski triler Časovna zanka si boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 22. uri. Pred tem ob 20. uri ne zamudite filmske poslastice Robin Hood s Taronom Egertonom, Jamiejem Dornanom in Jamiejem Foxxom v glavnih vlogah. 

Milijonar
Planet TV Jasna Kuljaj razkrila, da je bila enkrat pri Godlerju doma: poglejte, kaj sta počela #video
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Zapustil šov in šel nazaj k bivši: rodil se jima je še drugi otrok, a ...
Kolo sreče
Planet TV Nekdanja exatlonovka si je izpolnila veliko željo #video
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV V eksperiment vstopata kar dva nova para #foto
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV To se je v tem šovu zgodilo prvič

 

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte