Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
17. 2. 2017,
12.46

Osveženo pred

6 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Ena žlahtna štorija Janez Starina Vesna Javornik

Petek, 17. 2. 2017, 12.46

6 let, 8 mesecev

[VIDEO] Nova sezona Štorije: Mirica vlada z železno roko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Četrta sezone Ene žlahtne štorije je poskrbela za pravo kriminalko s srečnim razpletom - vsaj za Anico, ki je s pomočjo družine uprizorila svoj pogreb. Gušto in Zala sta šla narazen, znova pa sta se našla Adelina in Berto. Ibra in Eli pa je osrečila najlepša novica, saj bosta starša!

Ena žlahtna štorija se na Planet TV vrača že v ponedeljek, 20. februarja, ob 20. uri!

V novo, že 5. sezono najbolj priljubljene slovenske serije tako vstopamo z velikimi pričakovanji o usodi naših pup, njihovih izbrancev in očeta Berta. Na Grediču je po Smiljanovem izginotju in Aničinem pogrebu zavladala edina oseba, ki ima dovolj denarja, da lahko Berto z njim ohrani Gredič — Mirica. Ta od Špacapanovih kupuje sake in hkrati maltretira vse stanovalce Grediča. Za svojega sužnja si je izbrala predvsem Žana, ki je poleg tega tudi lažni prenosnik informacij med njo in Smiljanom.

Tudi Berto, ki se zbudi iz čudnih sanj, si želi le miru pred Mirico. Svoj mir želi poiskati v gostilni, vendar mu ga tam ukrade Marija s svojim dolgim jezikom, ki omeni Zalo, zato se odpravi k Adelini v trgovino. Ta ga povabi, naj se že preseli k njej, vendar Berto ne more zapustiti Grediča in kredita Eli in Maji. Hkrati pa tudi noče priznati, zakaj je Zalina odsotnost takšen trn v njegovi peti ...

Marija medtem vsa evforična pričakuje Avguština, ki se po treh mesecih vrača iz Madagaskarja, kjer je pomagal Pedru Opeki, Bonifacij pa se spopada s službo poštarja. Ko v župnijsko pisarno odnese nek mali paket, tam sreča škofa Alojzija, ki trka na njegovo vest in želi, da se vrne v cerkev.

Zalo v prvem delu nove sezone srečamo v Ljubljani, kjer se s Sergejem dobi na mostu zaljubljencev, ko se ji zazdi, da je nekoga videla … Več pa v novi sezoni Ene žlahtne štorije v ponedeljek, 20. februarja, ob 20. uri na Planet TV!

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Ne spreglejte