Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 10. 2015,
10.24

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Ena žlahtna štorija Janez Starina

Torek, 20. 10. 2015, 10.24

6 let, 7 mesecev

[VIDEO] Berto izzove zlikovca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Ena žlahtna štorija | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Na Grediču se je zgodila katastrofa, saj je nekdo iztočil ves sok, pridelan na trgatvi! Berto besen zakoraka v gostilno, pripravljen na soočenje z nepridipravom.

Ponoči se je v kleti zgodila katastrofa — nekdo je vkorakal v hišo in iztočil ves sok, pridelan na trgatvi! V zato hiši nastane prava panika, Berto pa je odločen, da bo v gostilni izvedel, kdo je bil ta nepridiprav. Anica in Smiljan medtem naredita vse, da katastrofalna novica ne bi prišla na uho Mariu … Več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v novem delu Ene žlahtne štorije? Presenetljivo prijazna Marija postreže Bertu in Adelini zajtrk v postelji, da bi se priliznila Adelini, ki ji je povedala, da je od Bonifacija izvedela za vse Marijine spletke. Marijo zdaj skrbi, da bo Adelina razkrila Bertu njeno vlogo pri blatenju Adeline. Živce si gre mirit k Avguštinu, ki je ravno začel svoj štiridesetdnevni post, ona pa sprošča svojo zaskrbljenost s kuhanjem ogromnih količin hrane. Medtem se Eli odpravlja na Tatjanino novinarsko konferenco. Maja jo spodbuja, naj v Ljubljani poišče tudi Ibra, ki je dokazal, da je pravi moški zanjo. Ko se Eli pojavi na novinarski konferenci, Tatjana pokliče pred fotografe najbolj zaslužno osebo za pridobitev zaklada velike arheološke vrednosti …

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN (na voljo tudi za vse, ki niso Telekomovi naročniki in uporabljajo Moneto).

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Ne spreglejte