Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 9. 2017,
11.25

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58

Natisni članek

Sašo Kolarič Lea Mihevc Planet TV Ena žlahtna štorija

Ponedeljek, 4. 9. 2017, 11.25

6 let, 6 mesecev

Prvi del nove sezone Ene žlahtne štorije navdušil #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,58
Ena žlahtna štorija

V Kinu Bežigrad smo z igralci pospremili premiero nove sezone Ene žlahtne štorije, ki s podnaslovom Mlade ljubezni prinaša nekaj novih obrazov in nove zaplete. Veliko pohval je požela novinka Lea Mihevc, oboževalci pa so se z veseljem fotografirali s svojimi priljubljenimi zvezdniki iz pristne slovenske romantične komedije, ki navdušuje že šesto sezono. Po premieri v kinu so si lahko prvi del ogledali tudi gledalci Planet TV.

Preddverje ljubljanskega Kina Bežigrad je bilo v nedeljo napolnjeno z navdušenjem in iskrenim veseljem, saj so gledalci dočakali premiero nove sezone Ene žlahtne štorije. Ekskluzivno premiero smo si ogledali v družbi ekipe in igralcev, ki že šesto sezono zapored v slovenske domove prinašajo napetost, smeh in ljubezen.

Ena žlahtna štorija: Mlade ljubezni se z osveženo igralsko ekipo podaja tudi v preteklost, saj v Štorije pride mlada fotografinja Laura (Lea Mihevc), ki tam išče svojega očeta, hkrati pa neznani bogataš kupi vilo Vipolže. Vaščani so prepričani, da je Laura povezana s skrivnostnim nakupom, v iskanju korenin pa smo gledalce popeljali v leto 1985 in med drugim spoznali mladega Berta, Bonifacija in gostilničarja Marka.

Fotogalerija
1 / 21

Prepričata predvsem avtentičnost in slovenska zgodba

"Avtentičnost, slovenska zgodba in to, da se praktično vsi prepoznajo v tej Štoriji," je razloge za veliko priljubljenost Ene žlahtne štorije po premieri povzel eden od avtorjev Sašo Kolarič ter poudaril še odlično igralsko zasedbo in kreativno ekipo: "Romantika in komedija ostajata, ostajajo tudi naša prelepa Brda, dogajanje bo hkrati v Ljubljani, vsekakor pa poleg starih likov stavimo tudi na nekaj odličnih novih likov in igralcev, ki bodo gledalcem zlezli pod kožo."

Kdo je Laurin oče?

Dogajanje v Kinu Bežigrad je spremljala Lili Žagar iz nove magazinske oddaje Dan., ki je pokramljala tudi z oboževalci. Ti so ji po premieri zaupali, da se jim je zdel prvi del "zelo dobro zapleten", pojavila pa so se tudi prva ugibanja o razpletu zgodbe. Le kdo je Laurin oče? Ena žlahtna štorija bo odgovore na vse skrivnosti ponudila od ponedeljka do petka ob 20. uri na Planet TV.

 

Spremljajte Eno žlahtno štorijo tudi na Facebooku.
Ne spreglejte