Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 10. 2015,
11.03

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Ena žlahtna štorija

Sreda, 21. 10. 2015, 11.03

6 let, 7 mesecev

Karieristka Eli je dala odpoved

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Ena žlahtna štorija | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Eli je bila nemalo presenečena, ko je na novinarski konferenci v Ljubljani ob Tatjani zagledala Ibra. Namesto, da bi njena vloga pri odkrivanju zaklada sv. Marka končno zasijala tudi pred javnostjo, je dala odpoved.

Eli se je odločila, da Tatjani ne bo kar tako prepustila zaslug za zgodovinsko najdbo na Grediču in se je v Ljubljani pojavila na novinarski konferenci. Tam je na svoje presenečenje opazila tudi Ibra, a skrb je bila hitro odveč, saj je tudi Tatjana pred fotografe poklicala osebo, najbolj zaslužno za pridobitev zaklada velike arheološke vrednosti.

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV A ko je Eli ravno začela vstajati s svojega sedeža, prepričana, da Tatjana misli njo, je ta novinarjem predstavila Ibra.

Šokirana Eli je hitro zapustila prizorišče, namesto presenečenega Ibra pa je za njo tekla Tatjana. Povedala ji je, da bodo o prihodnjem sodelovanju z Eli razpravljali na senatu fakultete. A Eli ji je hitro zabrusila, da se jim z njo ni potrebno ukvarjati. “Dajem odpoved”, je mirno dejala in odšla.

Kaj to pomeni za Elijino kariero in še posebno za razmerje z Ibrom? Preverite v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa je na sporedu prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN (na voljo tudi za vse, ki niso Telekomovi naročniki in uporabljajo Moneto).

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Ne spreglejte