Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 4. 2017,
13.12

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Karin Komljanec Česnovi

Sreda, 12. 4. 2017, 13.12

6 let, 6 mesecev

[VIDEO] Česnovi: Vanja je tako jezna na Ladislava, da ga vrže iz hiše

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Ladislav pove Vanji, da je kupil apartma v Bohinju. Vanja je tako jezna nanj, da ga vrže iz hiše. Poglejte!

Ladislav in Vanja načrtujeta poletni dopust. Vanja je naveličana kampiranja, zato Ladislav po neumnosti kupi apartma v Bohinju, kar vodi v burni prepir. Poglejte v ekskluzivnem posnetku zgoraj, več pa v novem delu Česnovih ob 19.20 na Planet TV! Kaj nas še čaka v novem delu Česnovih? Ker se je Ladislav pošalil na Petrov in Jocov račun, mu onadva ne ostaneta dolžna in ga pripravita do tega, da kupi nov televizor. Tone pa se zaljubi v razredničarko Majo. Barbara mu obljubi, da mu bo pomagala, da jo osvoji. Maji predlaga, da naj doma dodatno poučuje Toneta. Maja ljubeznivo pristane. Klemen medtem izve, da namerava Eva poleti v Indijo. Da bi lahko šel z njo, si najde dodatno zaposlitev. Dela kot glasbenik in spremljevalec v nočnem baru z orientalsko glasbo. Družinska humoristična serija Česnovi je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.20 na Planet TV. Sledite nam na Facebooku, Twitterju, na Instagramu in na YouTube!

Ladislav in Vanja načrtujeta poletni dopust. Vanja je naveličana kampiranja, zato Ladislav po neumnosti kupi apartma v Bohinju, kar vodi v burni prepir. Poglejte v ekskluzivnem posnetku zgoraj, več pa v novem delu Česnovih ob 19.20 na Planet TV!

 

Kaj nas še čaka v novem delu Česnovih? Ker se je Ladislav pošalil na Petrov in Jocov račun, mu onadva ne ostaneta dolžna in ga pripravita do tega, da kupi nov televizor. Tone pa se zaljubi v razredničarko Majo. Barbara mu obljubi, da mu bo pomagala, da jo osvoji. Maji predlaga, da naj doma dodatno poučuje Toneta. Maja ljubeznivo pristane. Klemen medtem izve, da namerava Eva poleti v Indijo. Da bi lahko šel z njo, si najde dodatno zaposlitev. Dela kot glasbenik in spremljevalec v nočnem baru z orientalsko glasbo.

 

Družinska humoristična serija Česnovi je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.20 na Planet TV.

Sledite nam na Facebooku, Twitterju, na Instagramu in na YouTube!

Ne spreglejte