Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 10. 2018,
14.00

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,89

Natisni članek

kondom resničnostni šov Bar Bar na Planetu Bar

Sreda, 10. 10. 2018, 14.00

5 let, 6 mesecev

Bar na Planetu

Barovci nataknili kondome in noreli po stanovanju #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,89
Bar - kondomi | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Zadnja dva tedna življenje v Baru teče precej mirno. Slabe volje in prepirov ni več, tekmovalci so precej sproščeni in vse bolj hudomušno razpoloženi. Tokrat so si čas krajšali s kondomi in vazelinom.

Gregor je sotekmovalcem postavil nenavadno vprašanje, in sicer je hotel vedeti, kam odvržeš rabljen kondom: med biološke odpadke ali plastiko. Za zabaven odgovor, ki je požel salve smeha, je poskrbela Noemi, ki mu je v šali odvrnila: "Ga počiš, izprazniš v biološke odpadke in preostanek odvržeš med plastiko."

So si pa v duhu razprave o kondomih in varni spolnosti barovci privoščili še malce zabave. Kondome so si poskušali povezniti na glave, in ker jim to nikakor ni uspelo, so hitro poiskali rešitev -Kristianu, ki je imel največ težav, so na glavo namazali kar vazelin in se lotili dela ...

Matej in Kristian sta si poskušala kondome povezniti na glavo, a jima nikakor ni šlo. Zato so Kristianu na glavo namazali vazelin ... | Foto: Planet TV Matej in Kristian sta si poskušala kondome povezniti na glavo, a jima nikakor ni šlo. Zato so Kristianu na glavo namazali vazelin ... Foto: Planet TV

A to še zdaleč ni bilo vse. Lotili so se še 19-letne Maruše, ki jim deluje še precej neizkušena. Odločeni so bili, da jo bodo naučili pravilno natikati kondom, da jo obvarujejo pred nenačrtovano nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi. Pri tem pa so uporabili tudi nepričakovan pripomoček oziroma "model".

Del zabavnega dogajanja, kjer so si barovci poskušali kondome povezniti na glavo, si oglejte v spodnjem videu. Več o nenavadni "zabavi" s kondomi pa ne zamudite v nocojšnji epizodi Bara, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planetu.

 

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet. 
Bar - Noemi
Planet TV Noemi prek videoklica prepričevala fanta: Ni tako, kot misliš! #video
marusa
Planet TV Maruša zasmodila kuhinjo! #video
nedrček
Planet TV Barovci šokirani nad velikostjo sotekmovalkinega dekolteja #video

 

Ne spreglejte