Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
24. 11. 2018,
18.00

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,56

4

Natisni članek

Planet TV Bar na Planet TV

Sobota, 24. 11. 2018, 18.00

5 let, 5 mesecev

Bar na Planet TV

ŠOK: Katarina k novoselcem, v šov se je vrnila Maruša #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,56

4

Bar | Foto Ana Kovač

Foto: Ana Kovač

Nocoj se je v šovu odvil večer velikih presenečenj. Barovcem se je ponovno pridružila Maruša, v Bar nove priložnosti pa se preselil Kristian. Šok večera so bile zamenjave v ekipah. Katarina se je preselila k novoselcem, Gašper pa k staroselcem.

Bar na Planet TV
Planet TV Taktične nominacije na vroči stol posadile Sandija, Katarino, Teo in Kikija #video

Za nami je še en zelo zanimiv teden v resničnostnem šovu Bar. Ena od glavnih tem je bila napeta bitka med starimi in novimi barovci. Slabša ekipa bo namreč morala že naslednji teden zapustiti šov. Na udaru pa je bil tudi Gašper, ki je prejšnji teden prejel najmanj glasov gledalcev in se preselil v Bar nove priložnosti. 

Možnost za ponovni vstop v bitko za 50 tisoč evrov bo dobil samo, če svojo ekipo popelje do zmage nad nasprotno ekipo, a mnogi mu očitajo, da se sploh ne trudi. V današnji oddaji je v svoj zagovor povedal, da ima nehvaležno nalogo in da zelo težko pomaga svoji ekipi.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Novi proti starim tudi v oddaji v živo

V različnih izzivih se novi in stari barovci merijo že dva tedna. Tudi v nocojšnji oddaji v živo so se preizkusili. Eden od ekipe je bral recept, drugi pa je s slušalkami na glavi, zaradi katerih ni mogel slišati sotekmovalca, poskušal sestaviti koktajl.

Za ekipo novih sta se borila Nika in Srečko, za stare pa Sandi in Tea. Uspešnejša sta bila novoselca, saj je Tei in Sandiju čas potekel in koktajla nista sestavila do konca. Točka je tako šla ekipi novih barovcev.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

V izzivu sta se preizkusila tudi voditelja Jasna in Domen. Vsak je moral dokončati besedilo pesmi, ki jo je začel racitirati Bar menedžer Emi. Uspešnejši je bil Domen, ki je pred kratkim postal podpornik novoselcev in tako svoji ekipi prinesel eno točko.

Maruša postala nova članica novoselcev

Barovcem so se predstavili tudi trije novi kandidati za vstop v šov. Kandidati so bili Tadej, Anže in že izpadla tekmovalka Maruša, ki jo vsi dobro poznamo. O tem, kdo se bo pridružil novoselcem, so glasovali vsi člani ekipe novoselcev, vključno z Gašperjem. Svoj glas pa je podelil tudi menedžer Emi. Skoraj soglasno je bila izbrana Maruša.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač Zanimivo pa je biloi na ljubezenskem področju. Matej in Tea sta pokomentirala napetosti, ki jih je med njiju vnesel obisk Noemi v Baru. Tea je priznala, da je bila ob obisku Noemi res malce ljubosumna, Matej pa je dodal, da je z Noemi zaključil in da ni razloga za Teino ljubosumje. Prepričan je, da se s Teo veliko bolje razume in z njo lažje shaja kot z Noemi.

Bar - Matej in Noemi
Planet TV Noemi prišla v Bar in razčistila z Matejem: Ti si kriv, da nisem šla v Ameriko! #video

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač Vrhunec sobotne oddaje so bili vroči stoli, na katerih so tokrat sedeli staroselci Sandi, Katarina, Tea in Kristian. Kot prva si je obstanek v igri za 50 tisoč evrov zagotovila Katarina, druga pa Tea. V igri za 50 tisoč evrov je na koncu ostal Sandi, v Bar druge priložnosti pa se je moral preseliti Kristian.

Katarina k novim, Gašper pa v ekipo stroselcev

Največje presenečenje večera je sledilo na koncu oddaje, ko so barovci žrebali, kdo bo zamenjal članstvo v ekipi. K staroselcem se je tako moral preseliti Gašper, k novoselcem pa Katarina, ki je bila nad to novico kar malce razočarana.

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3. 
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
 
Bar - Katarina jok
Planet TV Katarina v solzah: Družina Kosem po kavarni še ob stanovanje #video
Ne spreglejte