Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
11. 11. 2018,
12.02

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,40

5

Natisni članek

Maruša resničnostni šov Bar Bar Bar na Planetu

Nedelja, 11. 11. 2018, 12.02

5 let, 5 mesecev

Bar na Planetu

Maruša po odhodu iz Bara: Pogrešala bom kamere! #intervju #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,40

5

BAR oddaja v živo | Foto Bojan Puhek

Foto: Bojan Puhek

Na vročih stolih so se v soboto za obstoj v šovu borili kar štirje tekmovalci, gledalci pa ste najmanj glasov namenili Maruši, ki je morala zapustiti bitko za 50 tisoč evrov. V prvem intervjuju po odhodu iz Bara je povedala, da zmage nikakor ne privošči Katarini, ter priznala, da bo vse dogajanje in kamere močno pogrešala.

Ko sta voditelja v sobotni oddaji v živo naznanila, da mora šov zapustiti Maruša, se je 19-letna Mariborčanka razjokala. V Baru se je imela lepo in na veliko sotekmovalcev se je močno navezala, je povedala v prvem intervjuju po odhodu iz Bara. "Najbolj bom pogrešala Kikija, Teo,Sandija in Mateja, pa tudi Niko, ki je prišla na novo. Pogrešala bom spovednico, kamere, jutranje bujenje Gašperja in Srečka," je razkrila z nasmehom na obrazu in dodala, da je bila udeležba v Baru zares neprecenljiva izkušnja.

Maruša se je razjokala, ko sta voditelja povedala, da zapušča šov. | Foto: Bojan Puhek Maruša se je razjokala, ko sta voditelja povedala, da zapušča šov. Foto: Bojan Puhek

Po prihodu domov bo nekaj časa počivala in si dala čas, da se počasi navadi na staro življenje. Šele potem bo delala načrte za prihodnost. Ali ta s seboj prinaša tudi novo romanco s fantom, ki jo je nekajkrat obiskal na Kongresnem trgu 3 in s katerim se je vroče poljubljala, ni hotela razkriti. "To je moj kolega. Zdaj, ko sem zunaj, bom razčistila stvari. Bomo videli, kaj bo," je bila skrivnostna.

Kaj vse je še povedala 19-letna Mariborčanka takoj za tem, ko je spakirala kovčke in zapustila Bar, preverite v spodnjem videointervjuju.

Resničnostni šov Bar lahko spremljate od torka do petka ob 22.30 na Planetu. Vsako soboto si oddajo lahko ogledate v živo ob 20. uri pred TV-zasloni ali pa postanete del občinstva v Baru na Kongresnem trgu 3.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
BAR oddaja v živo
Planet TV Nov preobrat v Baru: del ekipe barovcev lahko postanete tudi vi!
BAR oddaja v živo
Planet TV Bar je zapustila Maruša!
Ne spreglejte