TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
18. 9. 2011,
6.43

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Nedelja, 18. 9. 2011, 6.43

8 let, 3 mesece

Planet Siol.net – vodilni slovenski digitalni medij

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Spletni medij SiOL.net se danes z novo podobo in novim imenom Planet Siol.net s spleta širi tudi na nove zaslone in tako postaja vodilni slovenski digitalni medij.

Danes je začel medij Planet Siol.net delovati pod enotnim imenom in enotno grafično podobo. Medij smo za vas prenovili tudi funkcionalno, s čimer ohranjamo status modernega digitalnega medija.

Boljši pregled nad vsebino, večja vpetost v družabna omrežja, mobilni Planet Siol.net in še več

Naslovnica spletnega Planet Siol.net je zdaj precej daljša, kar vam bo omogočilo lažje in boljše pregledovanje vsebin. Spremenili smo tudi kategorizacijo glavnih vsebinskih sklopov in izboljšali navigacijo: do želene vsebine boste prišli z manjšim številom klikov.

Medij Planet Siol.net bo odslej še bolj vpet v družabna omrežja, saj vam zdaj omogočamo možnost prijave na portal tudi s profilom omrežja Facebook ali Twitter. Prijava z osebnim profilom družabnega omrežja v prenovljen sistem komentiranja bo zmanjšala število žaljivih in nestrpnih komentarjev.

Največjo spremembo boste opazili tisti bralci, ki nas spremljate prek mobilnih telefonov ali tabličnih računalnikov. Za vas smo pripravili mobilni Planet Siol.net, ki se prilagaja napravi, s katero dostopate do medija. S tehnično prenovo portala smo vam omogočili, da boste lahko na svojih napravah nemoteno gledali tudi vse objavljene videoposnetke.

Za ljubitelje tabličnih računalnikov smo razvili namenski aplikaciji Planet Siol.net za operacijska sistema iOS (Apple) in Android. Aplikaciji sta vam brezplačno na voljo v Apple Store in na Android market.

Berite nas kjerkoli in kadarkoli

Medij Planet Siol.net lahko odslej berete kar na petih različnih zaslonih. Tako ste lahko vedno v stiku z najpomembnejšimi novicami. Pod eno okrilje smo namreč združili več portalov in poenotili uporabniško izkušnjo. Planet Siol.net na spletu združuje nekdanja portala Planet.si in SiOL.net, na mobilnih telefonih združuje mobilni portal Planet in omogoča pregledovanje preprostejše različice Planet Siol.net s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki; na televiziji je medij na voljo uporabnikom SiOL BOX-a, kot novost pa vam predstavljamo še zunanje digitalne zaslone (na javnih prevoznih sredstvih, v trgovskih središčih in drugje).

Z dostopnostjo na različnih zaslonih Planet Siol.net ponuja najhitrejši dostop do pomembnih novic. Glavno merilo medija Planet Siol.net pa so še vedno kakovost, ažurnost ter uravnoteženi in objektivni novinarski prispevki. Na prenovljenem portalu so še posebej izpostavljeni avtorski prispevki, zlasti hišnih kolumnistov, ki z nekoliko drugačnega zornega kota osvetljujejo aktualne dogodke pri nas in po svetu.

Prenovljeni portal prinaša tudi boljši vpogled v športne in avtomobilistične vsebine, sklop Trendi pa smo razdelili na dva dela, na Sceno in Trende. Z delitvijo smo omogočili lažje prebiranje rumenih in "lajfstajl" vsebin.

A ne le te, tudi vse druge vsebine so odslej še korak bliže uporabniku. Planet Siol.net je namreč medij, ki živi 24 ur na dan in uporabniku ponuja kar največ objektivnih in preverjenih informacij, jih posreduje kar se da hitro, ob tem pa ne zanemarja novinarskih etičnih standardov.

Ne spreglejte